Optimaliserer arbeidsflyten

Optimaliserer arbeidsflyten

Lasting Dynamics åpnet salgskontor i Stavanger i 2020, og jobber mot bedriftsmarkedet i regionen – i tillegg til resten av Skandinavia. Selskapet har utviklet arbeidsverktøyet Roundrush, et arbeidsflyt-styringsverktøy som sikrer arbeidsflyten på IT-prosjekter til team og bedrifter.
09.mai 2022 Lasting Dynamics

– Verktøyet hjelper med å optimalisere arbeidsflyten og lar deg holde oversikten i forbindelse med programvareutvikling. For de som kjenner rammeverk som SCRUM, KANBAN, TDD, XP, så kombinerer dette verktøyet det beste fra flere kjente arbeidsplattformer, sier Morten Ims, partner i Lasting Dynamics.

Roundrush brukes hovedsakelig sammen med partnerne som Lasting Dynamics utvikler programvare for, men det finnes også en gratis versjon som er tilgjengelig, uten at man trenger å være kunde hos dem, forklarer Morten.

– Verktøyet inngår også i fordelsprogrammene til medlemmene i svenske Founders loft og danske DSG (Danish Startup Group) som hovedsakelig fungerer som Tech Inkubatorer for gründere. Det vil være fantastisk å bli en del av en norsk inkubatorprogram en dag også, forklarer Morten.

– Selskapene som har implementert Roundrush opplever at de har fått bedre kvalitet i å levere digitale høykvalitets SaaS produkter. Verktøyet og erfaringene er så langt veldig gode. Vi er veldig fornøyd med dette og bistår gjerne alle selskap som ønsker å se hvordan de kan bli enda mer effektive i sine programvare -utviklingsprosjekter, avslutter Morten Ims.

 

 

Andre liknende nyheter

Øker tilstedeværelsen i Stavanger

Konsulent- og rekrutteringsselskapet Jefferson Wells fortsetter satsingen i SørVest, og bygger opp en ny konsulentavdeling i Stavanger.

Kraftig økning i boligbyggingen

OBOS fikk et resultat før skatt på 674 millioner kroner i første kvartal, opp fra 650 millioner kroner året før. Igangsatte boliger økte med 23,5 pros…

Bygger ny merkevare innen IT

Egersund-baserte Itkon AS er en totalleverandør av kontorutstyr, møbel, interiør og tekniske tjenester til bedrifter og offentlige institusjoner i og…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner