Nyetablert rekrutteringsbyrå

Smarte Hoder AS er et nyetablert rekrutteringsbyrå i Sandnes som er eksperter på rekruttering og bemanning av ledere og fagspesialister!
18.november 2021 SMARTE HODER AS
Daglig leder & gründer Anette Wilstrup Torgersen

Smarte Hoder AS er et nyetablert rekrutteringsbyrå i Sandnes som er eksperter på rekruttering og bemanning av ledere og fagspesialister innen fagområdene: Ledelse, Økonomi, HRM, Media & Kommunikasjon, HMS-K, Supply Chain Management, Innkjøp/Anskaffelse, IT og Engineering. Anette Wilstrup Torgersen er daglig leder & gründer av Smarte Hoder AS. Hun har vært medstifter og etablerer av flere virksomheter innen bemanning og rekruttering av fagspesialister og ledere.

Vi vet at bedrifter med motiverte og engasjerte medarbeidere har høyere produktivitet og lønnsomhet, lavere fravær og turnover. Med over 20 års erfaring skal vår kunnskap og vårt nettverk skape tilgang og tilvekst av kompetente og motiverte fagspesialister og ledere.

Andre liknende nyheter

Stavangerselskap på børs

Stemningen var høy da Nasdaq-bjellen var rigget og klar til å sende Resqunit på børs fredag morgen - direkte fra FOMO.

Byggestart for ny kraftlinje

Mandag 22. november gikk startskuddet for byggingen av Lnetts nye 132 kV-linje fra Dalen ved Jørpeland i Strand kommune, via Veland til Hjelmeland kom…

TietoEVRY videreutvikler ny L2S

TietoEVRY har inngått en strategisk avtale med Norsk Olje og Gass, Norog, om modernisering og videreutvikling av License2Share-løsningen. Ved å ta i b…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner