Nytt samarbeid: Digital læring og tjenestedesign

Designbyrået i Capgemini-gruppen, Idean Norway AS og læringspartner Mediafarm AS inngår samarbeidsavtale for å tilby felles tjenester og produkter.
04.mai 2020 Mediafarm AS og Idean Norway AS
Kreative prosesser i Mediafarm og Idean Norway.

Det er stor etterspørsel etter både digitale læringsløsninger og tjenestedesign i bedriftsmarkedet, og selskapene samarbeider allerede på flere kundeprosjekter.

Målet er å sammen være en totalleverandør og kunne levere tjenester som spenner fra strategisk design, kartleggingstjenester og produktutvikling til utvikling av digitale læringsløsninger.

– Jeg synes dette samarbeidet er kjempespennende, sier daglig leder i Mediafarm, Annenita Bakker Schøyen.

– Vi i Mediafarm har lenge sett et behov i markedet for å kunne levere tjenestedesign og behovsanalyse i forbindelse med våre læringsløsninger. Våre prosjekter kan nå løses på en enda bedre måte, når vi kan tilby en designprosess i tillegg til digitale læringstiltak. Vi er derfor sikre på at kompetansen Idean og Mediafarm har til sammen, kan gi en unik løsning i mange prosjekter. Dette vil våre kunder ha stor nytte av, sier hun.

– Vi i Idean leter alltid etter nye måter å se verden på sammen med kundene våre, forteller Head of Agency i Idean Norway, Thordur Arnason.

– Gjennom gode, strategiske innovasjonsprosesser og utforskende tjenestedesign, gjennomfører vi prosjekter innen produktutvikling og kartlegging av nye forretningsmodeller. Vi møter ofte et sterkt behov for læring hos våre kunder, gjerne i form av opplæring i nye rutiner, nye produkter eller generell kunnskapsformidling. Å nå kunne tilby digitale læringsløsninger i våre prosjekter sammen med Mediafarm, blir en kjempefordel, avslutter han.

 

Som en del av samarbeidet vil daglig leder Annenita Bakker Schøyen fra og med 1. mai bruke 50% av sine ressurser på Mediafarm og 50% som leder av Idean Stavanger. Dette vil styrke fokuset og gi samarbeidsprosjektet en ønsket kickstart. Idean og Mediafarm har også som målsetning å flytte arbeidsplassene nærmere hverandre, for å enda bedre kunne samarbeide og utnytte kompetanse og erfaring på tvers av bedriftene.

Andre liknende nyheter

Større bosspann – mer energi

Da jeg vokste opp i Bergen på 1960-tallet, var bosspannene mye mindre. Vi hadde mindre, og vi kastet mindre. Kildesortering var ikke oppfunnet. Alt gi…

Bærekraft – god business

Det går en linje fra toppen av FN-bygningen på Manhattan til bunnlinjen på Forus eller Forsand. Uansett stor eller liten virksomhet: Integrert bærekra…

1,5 millioner kroner til uropatrulje

LO Rogaland og Næringsforeningen gikk tidligere i år sammen om å opprette en uroatrulje. Fylkesutvalget vedtok i dag å støtte prosjektet med 500.000 k…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner