Presserv har inngått avtale med Equinor

Presserv har nylig inngått en langsiktig avtale med Equinor Energy AS hvor selskapet skal levere produkter og tjenester til alle Equinors fasiliteter og prosjekter globalt.
25.april 2022 Presserv AS
Thomas Merenyi, Technical Manager og Richard Gyland, Technical Advisor

Presserv er et globalt selskap med hovedkontor i Stavanger og er et ledende selskap innen preservering og korrosjonsbeskyttelse.

– Vi har nylig inngått en langsiktig avtale med Equinor Energy AS hvor Presserv AS skal levere produkter og tjenester til alle Equinors fasiliteter og prosjekter globalt. Equinor og Presserv AS har blitt enige om et rammeverk for å samarbeide om teknologiutvikling slik at Equinor får tilgang til enkle og robuste overflateløsninger som forlenger levetid, noe som gir store miljømessige og økonomiske besparelser innen vedlikehold, modifikasjoner og nybygg.

Trond Medhus, Presserv AS country manager uttaler:

– Vi er glade og ydmyke for at Equinor har valgt vår teknologi og kompetanse og ser frem mot et spennende, kreativt samarbeid. Det har vært et tett teknologisk samarbeid gjennom mange år og nå er tiden inne for å materialisere og formalisere dette arbeidet. Presserv har global tilstedeværelse noe som gir Equinor Energy AS en unik tilgang på spesialister, produkter og kompetanse over hele verden. Denne avtalen er i tråd med Equinors satsning på å bli et klimanøytralt energiselskap innen 2050. Valgt overflatebeskyttelse fra Presserv vil gi både en forbedret HMS for operatører i felt, samt gi en miljøgevinst som reduserer CO2-utslipp med over 90 prosent sammenlignet med konvensjonelle metoder.

Fakta om Presserv:

• Presserv Gruppen er etablert i 6 land/regioner – Norge, UK, Benelux, Brasil, USA og Australia

• Presserv AS ble etablert i Stavanger i 1996

• Presserv AS ble kjøpt av Norvestor i 2016

Andre liknende nyheter

Abacus IT fikk gjev pris under Visma Allstars

Abacus IT vant prisen «Årets Partner Business NXT 2023» i forbindelse med Visma Allstars-arrangementet nå i februar.

ABB og Lnett signerer ny rammeavtale

ABB signerer ny rammeavtale med Lnett for å utvide og forsterke strømnettet i Rogaland. Avtalen omfatter elektriske distribusjonsløsninger til infrast…

Proplan kåret til årets Payroll Partner igjen

Proplan AS er kåret til årets Payroll Partner for andre år på rad av Visma. Prisutdelingen fant sted 8. februar.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner