Sammenslåing av IT-selskaper i Innlandet

Nettverkspartner blir en del av IT- selskapet Upheads. Gjennom sammenslåingen etableres en sterk IT-partner for små og mellomstore bedrifter på Gjøvik. Begge selskapene har lang fartstid i bransjen, og skal sammen levere sikre og moderne IT-løsninger til næringslivet i Innlandet.
08.desember 2023 Upheads
Ove Rydland, gründer og direktør for forretningsutvikling i Upheads og Bjørg Tomlin, CEO i Upheads.

Nettverkspartner ble etablert i 2001 og leverer IT tjenester til virksomheter, hovedsakelig i Innlandet. Selskapet har kontorer på Gjøvik og i Hamar, og fokusområdet til Nettverkspartner er skytjenester, sikkerhet og digitalisering.

– Nettverkspartner har i over 22 år vært til stede i Innlandet som en trygg og nær samarbeidspartner for våre kunder. Veien går nå videre og det blir utrolig spennende å bli en del av Upheads. Det gjør at vi sammen kan fortsette å tilby lokal tilstedeværelse og de beste IT-løsningene i markedet. Nettverkspartner er opptatt av det lokale næringslivet, og ønsker å være være tett på kunden med personlig oppfølging. Det er helt i tråd med filosofien til Upheads. Det er utrolig krevende å være en mindre organisasjon i IT-bransjen, og vi får nå tilgang til nye tjenester, AI- og digitaliseringskompetanse, ISO-sertifiseringer og større kapasitet, noe som gjør at vi virkelig kan tilby bedrifter i Innlandet de beste løsningene, uttaler Lars Bredesen, Gründer og daglig leder i Nettverkspartner.

 

Spennende region 

Med sin strategiske beliggenhet nær Oslo, og ny firefelts vei og jernbane, er Innlandet blitt et attraktivt sted for næringsetableringer. Mjøsregionen er Innlandets raskest voksende næringslivsregion, og innen kort reiseavstand ligger Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Brumunddal og Moelv. Dette er et område hvor både mennesker og næring kan vokse og trives. Det ønsker Upheads å være med på og bidra til.

— Upheads har ambisjoner om å bli en ledende IT-leverandør for SMB bedrifter i Norge og Norden, og med dette oppkjøpet utvider vi vårt geografiske nedslagsfelt. Vi gleder oss til å bygge videre på Nettverkspartners gode posisjon, og fortsette og levere den kvalitet og service som våre kunder forventer, sier Bjørg Tomlin, CEO i Upheads. 

 

Lokal tilstedeværelse

Upheads er en landsdekkende IT-leverandør med kontorer i Bergen, Drammen, Haugesund, Oslo, Sandefjord, Sandnes og Trondheim. I tillegg har de nylig etablert seg i Malmø i Sverige. Selskapet har over 20 års erfaring, og er opptatt av lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene. Hovedfokuset er leveranse av IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter.

– Det er utrolig hyggelig at Nettverkspartner slår seg sammen med Upheads, og at vi sammen kan jobbe med å levere de beste IT-tjenestene til næringslivet i Innlandet. Vi ser virkelig frem til å få nye medarbeidere på laget og utvikle oss videre sammen, uttaler Ove Rydland, Gründer og Direktør for forretningsutvikling i Upheads.

Andre liknende nyheter

Har flyttet til K8

Advokatfirmaet Thommessen har flyttet inn i K8-bygget i sentrum.

En av landets største: – Stor milepæl

Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.

Utslippsmål for 2030 avgjøres i år

Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner