Omorganiserer i Rogaland

Veidekke samler i disse dager byggevirksomheten i Stavanger og Haugesund under navnet Veidekke Bygg Rogaland. Den nye enheten får en årlig omsetning på rundt 900 millioner kroner og 160 ansatte fagarbeidere og funksjonærer. Ny distriktsleder blir stavangermannen Bendik Aarstad (33).
27.mai 2022 Veidekke Entreprenør AS
Bendik Aarstad

– Vi har en ambisjon om vekst i Rogaland, og ved å samle vår kompetanse og kapasitet skal vi øke vår gjennomføringsevne og konkurransekraft. Jeg er veldig glad for at Bendik har takket ja til å bli leder for den nye enheten, og at han i samarbeid med prosjektsjefene Anders Aadnøy og Lars Forberg i Stavanger og Lars Vestvik i Haugesund vil utnytte og utvikle vår samlede styrke til beste for våre kunder i Rogaland, sier direktør Are Westbye i Veidekke Bygg Syd.

Bendik Aarstad har masterutdannelse fra NTNU Bygg- og miljøteknikk i Trondheim, og ble som nyutdannet i 2013 ansatt i Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg på Klepp. I 2017 ble Bendik prosjektleder i Veidekke Bygg Stavanger, der han siden 2019 har vært prosjektsjef.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som leder for Veidekkes byggevirksomhet i Rogaland. Sammen med våre dyktige og motiverte medarbeidere skal vi fortsette satsingen i Rogaland med vår egenproduksjon og bærekraft som viktige pilarer fremover. Vi må hele tiden utvikle oss, og det skal vi gjøre i tett samspill med våre gode kunder og samarbeidspartnere i hele Rogaland, sier distriktsleder Bendik Aarstad.

Andre liknende nyheter

Abacus IT fikk gjev pris under Visma Allstars

Abacus IT vant prisen «Årets Partner Business NXT 2023» i forbindelse med Visma Allstars-arrangementet nå i februar.

ABB og Lnett signerer ny rammeavtale

ABB signerer ny rammeavtale med Lnett for å utvide og forsterke strømnettet i Rogaland. Avtalen omfatter elektriske distribusjonsløsninger til infrast…

Proplan kåret til årets Payroll Partner igjen

Proplan AS er kåret til årets Payroll Partner for andre år på rad av Visma. Prisutdelingen fant sted 8. februar.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner