Verdens første brannimpregnerte kledning med Svanemerket

WoodLink, en ledende aktør innen import av trevirke og brannimpregnering, kunngjør stolt lanseringen av to nye produkter - Accoya Eco FR og Termofuru Eco FR. Dette er verdens første og eneste brannimpregnerte kledning, spiler, panel og glattkant med Svanemerket, ifølge selskapet.
14.desember 2023 WoodLink
Kjetil Maudal, ordfører i Klepp Kommune, feiret Svanemerket sammen med Woodlink AS og daglig leder Tommy Rasmussen.

Accoya Eco FR og Termofuru Eco FR representerer en innovasjon som møter de strenge kravene til brannsikkerhet samtidig som de har bærekraft i høysetet. Selskapets nye produkter bidrar derfor til å oppnå verdifulle BREEM-NOR poeng, som er avgjørende for grønne byggeprosjekter. 

– Vi er utrolig stolte over å kunne presentere disse produktene, som kombinerer brannsikkerhet med bærekraftig trebruk. Accoya Eco FR og Termofuru Eco FR representerer vårt engasjement for å levere nye bærekraftige løsninger som oppfyller og overgår bransjens krav, uttalte Tommy Rasmussen, daglig leder ved WoodLink. 

Woodlink importerer nøye utvalgt trevirke og benytter avansert impregneringsteknologi med Burnblock – den eneste brannimpregneringen på markedet som er dokumentert 100 prosent giftfri og helt uten tungmetaller. 

– Accoya Eco FR og Termofuru Eco FR er ikke bare et symbol på WoodLinks forpliktelse til å skape bedre produkter, men setter også standarden for brannimpregnert trevirke generelt, skriver selskapet i en melding.

Andre liknende nyheter

Har flyttet til K8

Advokatfirmaet Thommessen har flyttet inn i K8-bygget i sentrum.

En av landets største: – Stor milepæl

Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.

Utslippsmål for 2030 avgjøres i år

Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner