Endrer navn til The Network

Walk in the Park AS endrer navn til The Network. – Endelig er ventetiden over og vi kan presentere vårt nye navn, som vi har gledet oss til å dele med næringslivet, skriver selskapet i en melding.
26.oktober 2023 The Network AS
Ny logo

– Det har ikke vært lett og vi har brukt mange timer på å finne et navn som klinger godt og som representerer det vi hele tiden jobber for – å skape arrangementer der nettverksbygging står sentralt. Er det noe vi vet, så er det at et nettverk kan gi mange muligheter. Det er der nye relasjoner skapes og der kunnskap og inspirasjon hentes. Noen møter en ny kunde, andre en samarbeidspartner og noen en ny mentor og venn. Å delta på nettverkstreff er for mange utenfor komfortsonen, vi er redd for å bli stående alene, skriver selskapet.

– I dette nettverket skal vi være samlende, rause og inkluderende. Fra den introverte: «Hvem hadde trodd at jeg skulle bli glad i å nettverke». Fra salgssjefen: «Selv om jeg jobber med salg, liker jeg ikke å nettverke – dette er noe helt annet. Det er en skikkelig icebreaker for å opprettholde kontakten videre». Fra daglig leder: «I dette nettverket treffer jeg mennesker jeg aldri hadde truffet ellers – det gir meg masse muligheter». Felles for alle tilbakemeldingene er at ordet nettverk blir nevnt, gang på gang. Derfor er det med stolthet vi fra nå bytter navn til: The Network Stavanger. Nå tar vi sats videre og skal fortsette å skape verdi, sammen med dere, skriver selskapet.

Andre liknende nyheter

En av landets største: – Stor milepæl

Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.

Utslippsmål for 2030 avgjøres i år

Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.

VB starter satsingen på bærekraft for fullt

Ett år etter at rundt 50 rørleggerbedrifter valgte å etablere Norges første landsdekkende rørleggerkonsern, tar VB Gruppen fatt på nye krav og forvent…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner