17.nov

Årets bedrift 2022

Det er klart for den 36. kåringen av Årets bedrift! Ta på finstasen og bli med på en flott helaften for næringslivet i Atlantic Hall – sammen med Bent Høie, Leif Tore Lindø, Jan Zahl, Kari Nessa Nordtun, Are Sleveland og Ingvar Hovland. Vi lover en kveld med god stemning, foredrag, underholdning og prisseremoni. God mat og drikke er en selvfølge!

Fem fantastiske vinnerbedrifter er som vanlig nominert!

Vi inviterer til en nøktern, men staselig helaften i Stavangers storstue. Pent antrekk og litt formelt, men også mye latter og god stemning slik det pleier å være hos oss. Oppsettet er runde bord med åtte eller ti plasser og bordplassering. 

Kveldens konferansierer er Leif Tore Lindø og Jan Zahl og de vil intervjue de fem finalistene, Bent Høie holder kveldens middagstale - "Arbeid er roten til god helse!", Inge Brigt Aarbakke forteller om hva det har betydd for Aarbakke AS å bli kåret til Årets bedrift i 2021. Ordfører Kari Nessa Nordtun deler ut prisen og duoen Are Sleveland og Ingvar Hovland sørger for kveldens musikalske underholdning.

Gjennom alle disse årene har prisen Årets bedrift blitt en viktig tradisjon. Næringsforeningen representerer nå cirka 2000 medlemsbedrifter, og vi merker en stadig økende interesse for prisen – både når det gjelder medieomtale og innspill til kandidater fra bedriftene. Vi har mottatt nærmere hundre forslag, og juryen har plukket ut fem finalister som alle blir presentert i Rosenkilden.

Årets bedrift arrangeres i samarbeid med Handelsbanken.

Velkommen til flott festaften!

Foredragsholdere

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner