26.nov

Årets bedrift 2020

Det er klart for den 34. kåringen av Årets bedrift! Ta på finstasen og bli med på en tradisjonell helaften for næringslivet i Atlantic Hall. Vi lover en kveld med god stemning, et hovedforedrag ved bokaktuelle Sven Egil Omdal, morsom underholdning og prisseremoni anført av Stavangers ordfører Kari Nessa Nordtun. God mat og drikke er en selvfølge!

Kuvertprisen inkluderer tre-retters festmiddag med vinpakke og god underholdning.

Etter et krevende år samles vi for å dyrke fellesskapet og heie på de som viser vei. Fem fantastiske vinnerbedrifter er som vanlig nominert, og til stede på arrangementet er også brorparten av de 33 tidligere vinnerne som representerer mye av grunnmuren i regionens sterke og unike næringsliv.

Vi inviterer til en nøktern, men staselig helaften i Stavangers storstue. Pent antrekk og litt formelt, men også mye latter og god stemning slik det pleier å være hos oss. Vi tillater 200 gjester i salen. Oppsettet er runde bord med fem plasser og bordplassering. I tillegg til enkeltbilletter vil det bli anledning for bedrifter å bestille et eget bord. I så fall rettes en henvendelse på epost til Tone Haddeland: haddeland@naeringsforeningen.no

Gjennom alle disse årene har prisen Årets bedrift blitt en viktig tradisjon. Næringsforeningen representerer nå ca 2000 medlemsbedrifter, og vi merker en stadig økende interesse for prisen - både når det gjelder medieomtale og innspill til kandidater fra bedriftene. I år har vi mottatt nærmere hundre forslag, og juryen plukker ut fem finalister som alle blir presentert i Rosenkilden. Det blir også produsert en film om hver enkelt kandidat som distribueres i sosiale medier.

Årets bedrift arrangeres i samarbeid med Handelsbanken.

 

Velkommen til flott festaften!

 

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner