01.des

Workshop: Leankultur og ledelse

For å lykkes i arbeidet med Lean, er vi helt avhengige av dyktige, bevisste ledere. Bli med på workshop om Lean-ledelse og kultur!

Det er vanskelig å overvurdere betydningen av ledelse, kultur og menneskene i bedriften hvis vi ønsker varige resultater av arbeidet med Lean og kontinuerlig forbedring.

Dette er utgangspunktet for denne workshopen som handler om Lean-ledelse, og hvorfor/hvordan veien mot å lykkes går gjennom samarbeid, samhandling, involvering, forankring og myndiggjøring på alle nivåer i virksomheten. Og lederne må føre an. Derfor er personer med lederansvar hovedmålgruppen for denne workshoper.

Velkommen til en interessant og nyttig workshop, ledet av to erfarne og entusiastiske Lean-ambassadører; Kenneth Gilje og Lauritz Løvø!

 

For mer informasjon, vennligst kontakt Tone Haddeland i Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før arrangementets start.

COVID-19

>> Det skal være trygt å besøke oss! Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og myndighetene.

 

Program

08:30 Kaffe og registrering.

09:00 Velkommen, ved Tone Haddeland, Næringsforeningen

09:05 Hvordan bygge en struktur som legger til rette for Lean-lederskap? Ved Kenneth Gilje og Lauritz Løvø, ressursgruppen for Lean/Lean Forum Stavanger.

09:50 Diskusjon om hvordan? Presentere eget forslag. Ved alle.

10:30 Pause, kaffe og mingling.

11:00 Hvordan skal jeg bygge gode vaner/kultur for å oppnå gode resultater av arbeidet mitt? Ved Kenneth Gilje og Lauritz Løvø, ressursgruppen for Lean/Lean Forum Stavanger.

11:45 Refleksjon og diskusjon- lage egen plan med tiltak for å endre egen atferd. Ved alle.

12:25 Avslutning med mulighet for avklarende spørsmål.

12:30 Takk for denne gang og servering av lunsj.

Foredragsholdere

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner