30.okt

Webinar Lederskolen: Forhandlingsteknikk

Hvorfor forhandling og forhandlingsteknikk? Og hvordan kan vi benytte forhandling best mulig i næringslivet? Meld deg på og hør dyktige Gillian Warner-Søderholm som har vunnet flere "Lecturer of the Year"-priser.

Forhandlinger skjer i veldig mange sammenhenger. Vi forhandler på jobb med våre arbeidsgivere, arbeidstakere, kolleger, kunder eller leverandører. I det private er vi i forhandlingssituasjoner med venner, barn, ektefeller og familiemedlemmer.
Vi forhandler hver dag, men hvor bevisste er vi på hva som skjer i slike situasjoner? Hvordan kan vi utvikle oss til å bli bedre forhandlere?

Gillian Warner-Søderholm ble tildelt en topp ti-plass i en europeisk doktorgradskonkurranse av EDAMBA (European Doctoral programs Association in Management & Business Administration). Hun ble også tidligere nominert for en plass på lederstiftelsens topp internasjonale lederkonkurranse i Norge. 

Samlingen er ikke fysisk på BI Stavanger, men digitalt. Webinaret kan ses fra der du er. Deltakere vil motta en lenke på e-post i forkant til å knytte seg opp for å se presentasjonen. 

Lederskolen er et samarbeid med BI Stavanger.

For spørsmål om Lederskolen, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.>>

 

Program

10.55 Pålogging

11.00 Velkommen og praktisk info ved Harald Minge og Trude Hembre, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Gillian Warner-Søderholm, BI.

13.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Forhandlingsteknikk, Gillian Warner-Søderholm

Stavangernæringslivsforening.pptx30.10.2020.pptx

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner