24.apr

Lederskolen IV: Strategi og ledelse med Torger Reve

UTSATT. NY DATO KOMMER. Torger Reve er en av BIs aller mest profilerte anerkjente foredragsholdere. Nå kommer han til Lederskolen for å snakke om strategi og ledelse, hvordan vi skaper nytt næringsliv og nye arbeidsplasser: Om kompetanse, klynger og innovative økosystemer.

Torger Reve er professor emeritus ved Handelshøyskolen BI hvor han i mange år var professor i strategi og industriell konkurranseevne.  Han har også vært rektor ved Handelshøyskolen BI i to perioder.  Før det var han professor ved Norges Handelshøyskole og adm dir ved Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF), Bergen.

Torger Reve har doktorgrad i markedsføring fra Northwestern University, Chicago, postdoc fra Stanford University og gjesteforsker ved Harvard Business School og ved ledende universiteter i Singapore, Japan og China.  Torger Reve er kanskje mest kjent for sine forskningsarbeider innen næringsklynger og kunnskapsbasert næringsutvikling, og han arbeider for tiden i Aker og REV Ocean med å utvikle et globalt havsenter med fokus på bærekraft. Han har bred styreerfaring fra næringslivet, og er en mye brukt foredragsholder både innenlands og i utlandet. Han har sine familierøtter fra Jæren.

For spørsmål, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.


>> Vi ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

BI Alumni har egen avtale og bes henvende seg til BI Stavanger ved Bernt Skandsen eller Karianne Middelthon.

Foredragsholdere

Torger Reve

Torger Reve er professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI, hvor han var rektor fra 1997 til 2005. Reve har også vært gjesteforsker ved Stanford University i USA og japanske Hitotsubashi og Fudan i Kina. Hans forsk­nings­felt har vært knyttet til strategisk ledelse, bedriftssamarbeid og industriell konkurranseevne, og han har publisert sentral internasjonale forsk­nings­artikler og bøker. Viktige prosjekt i hans forsk­ning har resultert i bøkene Et kunnskapsbasert Norge, Et verdiskapende Norge og Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter. Reve introduserte bla en konseptuell modell som gjorde det mulig for bedrifter å identifisere sin ideelle strategiske posisjon og dermed utnytte interne og eksterne rammebetingelser på en optimal måte. Han vil bla snakke om hvordan denne modellen fungerer i praksis.

Andre lignende møter:

02. jun 2023 -

Lederskolen: Markedsføring, relasjoner og nettverk

21. sep 2023 -

PIONÈR 2023

07. sep 2023 -

H2 Conference Norway

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner