27.aug

Lederskolen: Ledelse som profesjon

- Den beste ideen kan ligge dypt i organisasjonen. Å være klar over det, og åpen for det, er en viktig del av god ledelse, sier professor Ragnhild Kvålshaugen. Første samling er nå fulltegnet, men det er mulig å delta digitalt.

Første samling av Lederskolen er nå fulltegnet, men det er mulighet for å melde seg på for digital versjon. Trykk her for informasjon og påmelding.

 

Må en leder ha faglig relevant spisskompetanse for å kunne være en effektiv leder? Hvilke ledelsesmodeller har lyktes og hvilke har mislyktes? Dette er tema som Ragnhild Kvålshaugen har forsket på, og som hun vil dele i dette foredraget på Lederskolen.

 

Velkommen på Lederskolen! Lederskolen er i sitt 12. år og er et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI og Næringsforeningen.

Lederskolen legges opp til fysiske samlinger på BI. Her blir det mulighet for mingling (med avstand) og lunsj før foredraget i det store auditoriet.
Dersom situasjonen ikke tillater dette, er digital konferanse et alternativ. 

For spørsmål om Lederskolen, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.

>>BI Alumni har egen avtale med rabattkode og det vil bli sendt ut egen invitasjon til denne gruppen. De som har spørsmål om dette kan henvende seg til BI Stavanger ved Bernt Skandsen eller Hege Hovland.

Ved påmelding, oppgi i notatfelt dersom du har matallergier, slik at du får tilpasset lunsj.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

>> Det skal være trygt å besøke oss! Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Alle deltakere skal framvise gyldig koronasertifikat/negativ test. Vi ber deg sette deg inn i våre krav og rutiner HER, før du kommer.

Dersom du ikke har mottatt billett med QR-kode fra Næringsforeningen, sjekk spam eller kontakt Trude Hembre.Program

09.45 Registrering, lunsj og nettverksbygging.

11.00 Velkommen, ved BI og Næringsforeningen

11.05 Foredrag, ved Ragnhild Kvålshaugen, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Ledelse som profesjon, Trude Refvem Hembre

Foredrag_Lederskolen_Stavanger_27082021-kopi.pdf

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner