16.sep

Øk bedriftens synlighet på Linkedin med dine ansatte

Hvordan de ansatte fremstår på LinkedIn gjennom sine profiler kan bidra til å styrke, eller svekke, bedriftens omdømme. Sørg for at det slår ut i riktig retning for din bedrift.

Å være aktiv på Linkedin betyr ikke lengre at du er jobbsøker. Det er nesten tvert imot. En aktiv Linkedin-bruker representerer sitt eget fag og kompetanse, og bedriften han eller hun jobber for.

Jo flere ansatte du motiverer til å være aktive bidragsytere på Linkedin, jo mer vil det gagne din bedrift. Få dem til å engasjere seg i innholdet til selskapet, hjelp dem til å få en topp profil, hjelp dem til å bli synlige. Og de hjelper deg i retur. En vinn-vinn-situasjon.

I denne samlingen får du møte Maiken Økland og Susanne Bjerga Todnem, personene bak markedsføringspodkasten Avdelingsmøte med Maiken og Susanne. 

Hva vil du ta med deg etter foredraget?
Inspirasjon og din egen verktøykasse for hvordan du kan øke synligheten til bedriften din, uten å betale annonsekroner.

Hvem er møtet for?
Store og små bedriftseiere, ledere, rådgivere, HR- og kommunikasjonsansatte. Det er en forutsetning at du kjenner til LinkedIn fra før, og gjerne allerede har en profil.

 

>> Det skal være trygt å besøke oss! Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg sette deg inn i våre krav og rutiner HER, før du kommer. 

For spørsmål ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen. 
>> Avbestilling må gjøres innen 48 timer før møtestart. 

Program

12.30 Registrering og kaffe.

13.00 Velkommen, ved Næringsforeningen.

13.05 Øk synligheten din, ved Maiken Økland og Susanne Bjerga Todnem.

14.10 Q&A

14.30 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Synlighet, Susanne Todnem

NFS Økt synlighet på LinkedIn.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner