20.sep

Muligheter: Livet som gründer

DIGITALKONFERANSE: Har du en drøm om å starte egen virksomhet? Vil du skape nye muligheter? Delta på dagens MULIGHETER og få råd og veiledning om hvordan du bør gå frem for å lykkes.

Mange drømmer om å kunne starte en egen bedrift og bli en gründer. Livet som gründer kan ofte være ganske altoppslukende siden en både elsker jobben sin samtidig som den kan ta helt over livet ditt, men for mange er drømmen om å skape noe nytt og oppnå suksess så sterk at alt annet legges til side. En gründer har sagt dette: "Mange ønsker å bli gründer for å bli Herre over egen hverdag. Med den innstillingen mister du raskt motet. Sjeldent i mitt yrkesliv har jeg opplevd å ha mindre kontroll. Likevel - det er verdt hvert sekund"

I dagens sending møter vi Suzanne de Kok Selstad fra SKAPE, SKAPE leverer individuell rådgivning og opplæring til gründere i Rogaland som er i startfasen av etableringen sin.

Vi skal også møte to spennende gründere. Cathrine Johnsen fra Fru Johnsens sopp og nyttevekster og Rhonda Lothe fra Proxi AS. De skal begge fortelle om sin ferd i gründerlivet fra den spede start og til deres vei til suksess.

Det oppfordres til å sende inn spørsmål i chatten under sendingen.

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

TRYKK HER for å delta

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER. 

Hvis du registrerer deg med e-post, så krysser du av i boksen "Jeg godtar at Næringsforeningen lagrer opplysninger om meg og bestillingen", og MELD PÅ (GDPR regelverket).  Avkryssingen betyr at du får informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen.

Program

13:00 Velkommen ved Øystein Dahl Andersen, Næringsforeningen i Stavanger-regionen

13:05 Hvordan bli en gründer ved Suzanne de Kok Selstad, SKAPE

13:30 Fru Johnsens sopp og nyttevekster ved, Cathrine Johnsen

13:45 Proxi AS ved, Rhonda Lothe

14:00 Avslutning ved, Øystein Dahl Andersen, Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Presentasjoner

SKAPE, Suzanne de Kok Selstad

SKAPE.pptx

Proxi AS, Rhonda Lothe

Vår grunderhistorie-proxi.pptx

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner