19.apr

Muligheter: Snu tankene og bli sjef i eget liv!

DIGITALKONFERANSE: Er du nylig blitt jobbsøker eller har du kanskje vært det en stund? Lurer du på hva du egentlig kan og vil eller har du mistet troen på at du skal finne noe nytt? Mange synes at denne situasjonen kan være ubehagelig, slitsomt og skamfullt.

Som arbeidssøkende kommer du tett på deg selv. Dine kunnskaper, ferdigheter, personlige egenskaper og motivasjon er i fokus. Du og andre måler deg og din kompetanse kritisk, og du kan kjenne på dine begrensninger, men forhåpentligvis også dine muligheter. Dette er en krevende prosess som tar tid.

Å være jobbsøker er en prosess, enten du er det frivillig eller ikke. Prosessen er noen ganger kort og andre ganger lengre. Noen dager er kanskje tunge, mens andre gir glede over nye muligheter. For de fleste i denne situasjonen svinger disse følelsene underveis i prosessen. Det første du må gjøre er å akseptere at dette er en del av det å være jobbsøker.

Å lykkes om jobbsøker handler både om å gi slipp på det som har vært og å våge å løfte blikket, slik at du ser nye muligheter for deg selv. Har du en drøm om å gjøre noe helt annet eller ta en ny utdannelse? Hva trenger du for å trives i din neste jobb? Utfordre deg selv ved å stille deg spørsmål, og ikke glem å anerkjenne deg selv for den innsatsen du gjør underveis.

Hva kan DU SELV gjøre for å komme deg videre og hvordan kan du bli sjef i eget liv?

I studio i dag møter vi Elisabet Søyland og Odd Petter Meinseth som vil komme med masse nyttige triks og råd for hvordan du kan komme deg videre mentalt. De vil blant annet vise til mye egenlært erfaring.

Vi får også møte Silje Eike som vil komme med sin historie om hennes erfaringer fra det å være permittert og som nå er tilbake i full jobb.

Meld deg på og gjør deg klar for en mental vitamininnsprøytning 

 

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Du trenger ikke å melde deg på i forkant, kun trykke rett i linken hvis du vil delta uten å oppgi e-post, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB siden MULIGHETER. Link til dagens sending:

Sending 19. april

Hvis du registrerer deg med e-post, så krysser du av i boksen "Jeg godtar at Næringsforeningen lagrer opplysninger om meg og bestillingen", og MELD PÅ (GDPR regelverket).  Avkryssingen betyr at du får informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Øystein Dahl Andersen.

Program

13.00 Velkommen til Muligheter ved Øystein Dahl Andersen, Næringsforeningen

13.05 Snu tankene og bli sjef i eget liv! ved Elisabet Søyland og Odd Petter Meinseth

14.00 Slutt

Foredragsholdere

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner