02.feb

Nettverkslunsj: Sjømatsymfoni med unike smaksopplevelser

I samarbeid med Næringsforeningen inviterer Egersund Sjømatfestival til nettverkslunsj. Geir Sølve Sleveland fra Grand Hotell og Roar Hasle fra Megabite forteller om idèen bak Egersund Sjømatfestival, i tillegg blir det nydelige smaksprøver.

Oppdag historien bak Sjømatfestivalen og nyt en kulinarisk reise med Eigra kjøkkenets sjømattapas, spekket med delikatesser rett fra havet. Det blir nydelige smaksprøver fra Sirdalørret og Telemarksrøye.

I regi av Straen Vin, skal det smakes viner som passer godt til sjømat.

Fredag 2. februar kl. 14.00 – 16.00.
Pris kr 500 eks mva. / 625 inkl. mva. pr. pers. (inkluderer lunsj og vinsmaking)
Kun 50 plasser.

Ønskes faktura skjer påmelding via denne lenken her.

Eventuelle spørsmål ved arrangementet sendes til Aud Torunn Tronerud tronerud@naeringsforeningen.no

 

Program

14.00 Idèen bak Egersund Sjømatfestival, ved, Geir Sølve Sleveland og Roar Hasle.

14.20 Lunsj.

Foredragsholdere

Geir Sølve Sleveland

Direktør Grand Hotell.

Roar Hasle

Daglig leder Megabite Jæren & Dalane AS.

Andre lignende møter:

31. mai 2024 -

Lederskolen: Siste nytt om ledelse

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

23. mai 2024 -

Energifrokost: Biogass

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner