25.aug

Sommertreff på Bakernes Paradis

Velkommen til årets sommertreff i Sandnes. På helelektriske Rygerelektra drar vi inn til vakre Bakernes Paradis på Lauvik. Det blir gjensynsglede, nydelig mat, musikk av Olav Larsen, og ikke minst aktuelle foredrag om muligheter og nye næringer i Sandnes.

Vi inviterer næringslivet til sensommertreff på vakre Bakernes Paradis. Sommertreffet starter på sjøen inn til Lauvik hvor vi byr på gode samtaler. Det blir gjensynsglede, lave skuldre, musikk, faglig påfyll, og ikke minst nydelig mat av lokale råvarer som gjenspeiler stedet og historien. Kronen Gård står for maten og serveringen.

Denne sensommerkvelden får vi besøk at Johannes Apon i Lysefjorden Utvikling. Han vil snakke om Flørlivisjonen og Lysefjorden som et ledende reisemålet i Norge når det gjelder kombinasjonen av teknologi, bærekraft og opplevelser. I tillegg kommer Kristin Skofteland i Beyonder for å snakke om de nye energinæringene, og hvordan de nye mulighetene vil påvirke fremtiden i regionen. 

Utover kvelden vil Olav Larsen gi oss fantastisk musikk. Olav har noe utemmet og uperfekt over seg som tidvis kan minne om det grove, røffe i vokalen til en ung Tom Waits eller Van Morrison. Olav fikk terningkast 5 av Aftenbladet da han slapp albumet Stream of cousciousness i april i år; "Olav Larsen er nesten spektakulært umoderne - og nesten spektakulært god". 

Du får mulighet for å kjøpe drikke i baren, hele kvelden, også på Rygerelektra som tar oss frem og tilbake. Rygerelektra er Rødne sin helelektriske katamaran. 

PS: Båten går fra Rådhuskaien v/ Sandnes sparebank

Velkommen til sensommertreff på Bakernes Paradis!
Arrangementet er et samarbeid med Sandnes Sparebank.

 

For mer informasjon vennligst kontakt Silje Finnskog Jensen
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

Program

18.00 Avgang fra Sandnes havn, på Rødne sin Rygerelektra.

19.00 Ankomst Bakernes Paradis.

19.15 Velkommen, ved Silje Finnskog Jensen i Næringsforeningen og Dag Halvorsen i Sig.Halvorsen & leder av ressursgruppen for Sandnes.

19.25 Flørlivisjonen og utviklingen av reiselivsnæringen i og rundt Lysefjorden, ved Johannes Apon i Lysefjorden Utvikling.

19.40 De nye energinæringene i regionen. Hva er mulighetene og hva betyr det for oss? ved Kristin Skofteland i Beyonder.

19.55 Matfatet serveres.

20.45 Nedstrippet og personlig sang og musikk, ved Olav Larsen.

20.55 Kaffe, noe søtt og god drøs.

21.45 Hjemreise med Rødne sin Rygerelektra.

22.45 Ankomst Sandnes havn (forsinkelser kan skje).

Foredragsholdere

Presentasjoner

Lysefjorden Utvikling, Johannes Apon

Presentasjon av LU aug 2021_Flørli.pptx

Beyonder bakernes paradis, Kristin Skofteland

Bakernes paradis.pptm

Andre lignende møter:

31. mai 2024 -

Lederskolen: Siste nytt om ledelse

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Tema kommer

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner