22.nov

Treffpunkt Gjesdal – Det du må vite før krisevinteren!

I en usikker tid trenger vi de rådene vi kan få. Vi inviterer derfor næringslivet i Gjesdal til å få innsikt i hvordan de best kan forberede seg på det som kommer.

Når strømstøtte tiltakene ikke strekker til, må næringslivet selv ta grep for å holde hodet over vann. Lokale eksperter gir deg strømsparetiltakene som fungerer og som du må vite om før krisevinteren setter inn.

Ordfører i Gjesdal, Frode Fjeldsbø vil gi en kort status på hva som skjer i Gjesdal. Kyrre Knudsen kommer for å snakke om makroøkonomi og varehandelsrapporten. Daglig leder i Norsolar, Tom Gilje viser deg veien til å bli selvforsynt med strøm. Bjørn Fjeldsaa fra Lyse forklarer kraftmarkedet og hvordan dagens markedsituasjon er. Daglig leder i Noova, Even Gjesdal hjelper deg til å få et bevisst forhold til energiforbruket ditt. 

Treffpunkt Gjesdal er en møteplass for næringslivet i Gjesdal og omegn. 

Sammen med ressursgruppen Gjesdal ønsker vi velkommen til en innholdsrik morgen, der du får faglig påfyll blandet med god drøs fra nye og gamle bekjentskap. 

 

For mer informasjon vennligst kontakt Hanne Hernes.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

 

 

Program

08.00 Frokost, kaffe og registrering

08.30 Velkommen, ved Hanne Hernes, næringspolitisk rådgiver i Næringsforeningen.

08.35 Hva skjer i Gjesdal? Ved Frode Fjeldsbø, ordfører i Gjesdal kommune.

08.45 Makroøkonomi og varehndelsrapporten, ved Kyrre Knudsen, sjefsøkonom i SR-bank.

09.00 Kraftmarkedet og markedsituasjonen, ved Bjørn Fjeldsaa, Lyse.

09.20 Pause.

09.35 Få et bevisst forhold til energiforbruket, ved Even Gjesdal, daglig leder i Noova.

09.45 Bli selvforsynt med strøm, ved Tom Gilje, daglig leder i Norsolar.

09.55 Q&A

10.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Frode Fjeldsbø

Frode Fjeldsbø er ordfører (Ap) i Gjesdal kommune. Ved valget i 2011 ble Fjeldsbø valgt inn i kommunestyret for Arbeiderpartiet. Han satt som varaordfører i perioden 2011-2013, med Olaug Bollestad (Krf) som ordfører. Siden 2013 har han vært ordfører. I 2015-2019 satt han valgt i fylkestinget. Han sitter i styret i Greater Stavanger, Jærmuseet og Rogaland kranskole, i bedriftsforsamlingen i Lyse, representantskapet i IVAR og Rogaland brann og redning og i valgkomiteen i Lyse. Fjeldsbø er utdannet som lektor og sosialantropolog fra Universitetet i Bergen. 

Even Gjesdal

Even Gjesdal er daglig leder i Noova, og fra hovedkontoret på Ålgård bistår virksomheten et tusentall norske bedrifter med å få et bevisst forhold til energiforbruket sitt. Even har lang erfaring i å bruke teknologiutvikling som middel til å utfordre konvensjonelle forretningsmodeller og verdiforslag.

Andre lignende møter:

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost: Kjernekraft

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner