05.nov

Treffpunkt Sandnes: Ka nå City?

Hva må til for å lykkes med utvikling og omstilling i sentrum, under og etter covid-19? Hvilken påvirkning har vårt nye handlemønster på detaljhandelen? Kan vi forutse hvilke butikker som kommer til å overleve?

Alt forandret seg over natten 12.mars 2020. Alt kunnskap vi hadde for å lykkes i Sandnes sentrum, ble plutselig ubetydelig. De siste månedene har vi endret våre handlemønster og forventninger til sentrum.

Har vi forutsetninger for å si hvilke endringer som blir varige, og kan vi forutse hvilken funksjon vil byen ha fremover? Vi tar pulsen på situasjonen og stiller oss spørsmålet om utviklingen vi nå opplever en krise eller en sårt tiltrengt reset av et overetablert marked? Hvordan må vi i Sandnes omstille oss for å være konkurransedyktige, og hvordan kan vi stå sterkere sammen som en felles arena for sentrumsutvikling?

Kom på frokostmøte og få analyser, fakta og kloke ord om hva som må til for å lykkes i sentrum, og hvordan covid-19 påvirker kultur og næringsutvikling i Sandnes. Vi får besøk av vår kommunaldirektør Søren Jensen, forretningsutvikler og tidligere Kvadrat-sjef Bent O. Hansen, samt eksperten på destinasjonshandel og konseptutvikling Asgeir Sand. Vår egen sentrumssjef i Sandnes Sentrum, Edle Torkelsen, åpner frokostmøtet sammen med leder for Næringsforeningens ressursgruppe i Sandnes, Dag Halvorsen. 

 

Treffpunkt Sandnes er et samarbeid med Sandnes Sparebank.

For mer informasjon vennligst kontakt Silje Finnskog Jensen.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

 

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

Program

08.00 Registrering, kaffe og frokost.

08.30 Velkommen, ved Dag Halvorsen og Edle Torkelsen i ressursgruppen for Sandnes.

08.45 Hvordan covid-19 påvirker kultur og næringsliv i Sandnes by, ved Søren Jensen, kommunaldirektør for kultur og næring i Sandnes kommune.

09.05 Sandnes vs. Verden - finnes den nye normalen? Utfordringene, mulighetene og kvantespranget, ved Bent O. Hansen, forretningsutvikler i Ryfylke Næringshage.

09.25 Game REset Match, ved Asgeir Sand, prosjektleder i Stavanger sentrum.

09.45 Q&A

10.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Korona, Kultur & Næring, Søren Jensen

TS051120.pptx

Game REset Match, Asgeir Sand

Treffpunkt Sandnes okt 2020.pptx

Andre lignende møter:

29. okt 2020 -

Treffpunkt Stavanger: Hvorfor er sentrum viktig?

27. aug 2024 -

30 år med EØS og ESA

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner