06.nov

Hvordan gjøre Gjesdal mer attraktiv?

Velkommen til Gjesdal sin store møteplass, med fokus på hvordan vi kan gjøre Gjesdal mer attraktiv for nye næringer, bosettinger og utvikling.

Gjesdal kommuen har målsetningen "Sammen for et attraktivt Gjesdal". Det er mange fine kvaliteter ved kommunen, og det jobbes målrettet for å gjøre kommunen til et attraktivt sted å bo, jobbe og drive næring.

Kommunen har gått sammen med tre utbyggere for å bygge det neste store boligfeltet i Kodlidalen på Ålgård. Hvordan er utviklingen i prosjektet og hvilke trender ser utbyggerne ift bosetting? Og hvordan kan kollektivtilbudet påvirke attraktivitet og tilgang på arbeidskraft?

Gjesdal Næringspark er dimensjonert for tungtrafikken som mange av både dagens og fremtidens aktører er avhengige av. Hvilken rolle spiller næringsparken og de bedriftene som holder til her, for å utvikle kommunen som attraktiv?

Varaordfører i Gjesdal, Unn Birkeland, deler sine tanker rundt attraktivitet og hva som må til for å sette Gjesdal på kartet. Det gjør også Svein Olav Aalgaard i Aalgaard Bygg, Arild Slettebø i Eiendomsmegler 1, Stig Brekke i ASKO og André Andreassen i Gjesdal kommune.

Dette blir en sosial formiddag hvor du får møte sentrale meningsbærere som deler sine tanker rundt problemstillingen.

 

For mer informasjon vennligst kontakt Tormod Andreassen

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.15 Registrering, kaffe og mingling.

08.45 Velkommen, ved Anniken Øgreid, leder for ressursgruppen Gjesdal.

08.55 Hvordan gjøre Gjesdal enda mer attraktivt, og hva er neste skritt? ved Unn Birkeland, varaordfører i Gjesdal kommune.

09.15 Hvilken rolle spiller Gjesdal Næringspark – Skurve for å skape en attraktiv kommune? ved Stig Brekke, distribusjonssjef i ASKO & André Andreassen, næringssjef i Gjesdal kommune.

09.35 Kollektiv, utfordringer og muligheter for mer og bedre tilbud, ved Grethe Skundberg, kommunikasjonssjef i Kolumbus.

09.55 Utvikling i Kodlidalen, ved Svein Olav Aalgaard, daglig leder i Aalgaard Bygg.

10.15 Attraktivitet og trender i bosetting, ved Arild Slettebø, markedssjef i Eiendomsmegler 1.

10.35 Q&A

10.45 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Anniken Lima Øgreid

Anniken Lima Øgreid er økonomi- og markedsansvarlig for Ålgård Landbrukssenter, samt leder for ressursgruppen i Gjesdal. Anniken er medlem i utstillerkomiteen til landbruksmessen Agrovisjon, såvel som markedsføringskomiteen. Som person er Annikken samfunnsengasjert og liker å være med å bidra der det skjer.

Stig Brekke

Stig Brekke er distribusjonssjef og NK i ASKO Rogaland, og medlem av ressursgruppen i Gjesdal. Stig har jobbet tretten år i ASKO og har ansvar for logistikken i selskapet; produksjon og distribusjon. Han er utdannet siviløkonom.

Presentasjoner

Hvordan gjøre Gjesdal mer attraktiv, Unn Birkeland

Næringstreff 06.11.19.pptx

Gjesdal Næringspark Skurve, av Stig Brekke , André Andreassen

Gjesdal Næringspark Skurve del 1 .pdf

Næringsforeningen 2019 versjon 2 (1).pptx

Mobilitet gir muligheter og utfordrer siloene, grethe skundberg

Treffpunkt Gjesdal.pptx

Kodlidalen, Svein Olav Aalgaard

presentasjon treffpunkt gjesdal SOA FORELØPIG.pptx

Bomiljø Gjesdal, Arild Slettebø

Presentasjon Næringsforeningen Gjesdal 061119.pptx

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner