Ni spennende bedrifter er klar for unge styrekandidater

Ni spennende bedrifter er klar for unge styrekandidater

I jakten på styreerfaring har nærmere 40 unge arbeidstakere deltatt i Næringsforeningen sitt styreprogram, Styrekandidatene. Her ser du bedriftsstyrene i 2023 og hvordan du søker.
23.november 2022 Elianne Strøm Topstad

Ni spennende bedrifter i Stavanger-regionen er klar for å åpne dørene til sitt styrerom, for unge som ønsker styreerfaring:

Proptly   Folkehallene   HIKE kommunikasjon   IVOLV   IK Norway    Nordic Steel   DX   Grensesnitt   InfoTiles

Alle styrene har godt etablert styrearbeid og er svært opptatt av å utvikle dette videre. De søker ulik kompetanse, men flere er på jakt etter kandidater med erfaring innen bærekraft, marked, salg og teknologi.

Behov for ung kompetanse i styrerommet
Styrekandidatene er et initiativ fra Næringsforeningen sin ressursgruppe U37, og ble startet i 2018. Styrekandidatene, er et 1-årig program som skal bidra til at unge arbeidstakere blir attraktive for profesjonelle styreverv.

Gjennom Styrekandidatene får bedrifter mulighet til å bli kjent med dyktige kandidater, uten kostnad og risiko. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og flere av kandidatene har i ettertid fått fast styreverv. I sommer tok Næringsforeningen en prat med noen av styrelederne og kandidatene som har vært med.


Åpen for søknader
Vi er nå klare for å rekruttere til 2023. Søknadsfrist er 9. desember. Mer informasjon om styrene og søknadsprosess finner du her: https://www.naeringsforeningen.no/u37-styrekandidatene/

Intersearch er med som solid samarbeidspartner, og er ansvarlig for utvelgelse av kandidater og oppfølgning av kompetanse. 

Andre liknende nyheter

Gruvedrift kan gi 1000 nye arbeidsplasser

Med statlig og regional vilje kan utvinning av mineraler i Eigersund kommune og videreforedling totalt skape 1000 arbeidsplasser. Til høsten starter N…

PROFILEN: Målet er en besettelse

Det strider kanskje mot en uskreven naturlov at en ung gutt fra det milde Sør-Vestlandet er det som skal til for å gjenvinne begeistringen og troen på…

LEDER: Det nye Vestlandet

Påsken ble ikke så stille som planlagt! I palmehelgen sendte nemlig Næringsforeningen denne tegningen til Bergens Tidende. Da smalt det skikkelig i ko…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner