Ny daglig leder i Sandnes Ulf
Øystein Elvestad, Foto: Sandnes Ulf

Ny daglig leder i Sandnes Ulf

Med en bakgrunn som kombinerer idrett og forretningsliv, så er Øystein Elvestad klar for å ta klubben videre i sin nye rolle som daglig leder. Et kommersielt fokus for å sikre en sunn og bærekraftig drift blir hovedfokuset hans fremover.
13.mars 2023 Tekst: Marius Johnsen

Elvestad tok over rollen som daglig leder 1. mars. Den nye daglige lederen er klar på hvilke utfordringer som venter i den nye jobben. 

Klubbdriften har vært tøff gjennom Covid-19 og krigen i Ukraina, som vi nå står oppe i. Alt har blitt dyrere. Derfor blir en av de største utfordringene å få mest utav de midlene man har og gjøre tiltak for å øke inntektene, forklarer Elvestad. 

Elvestad har satt opp seks punkter som det skal leveres på i 2023:
Optimalisere team
Kostnadsfokus
Omdømme, visualitet og supporterbutikk
Sikring av klubbens interesser
Delingskultur

Vi må se på måten vi driver og jobber på i dag. Dette gjelder i alle klubbens avdelinger. Vi kommer til å gjøre noen visuelle endringer på stadion. I tillegg vil vi jobbe med «Jobba-shopen» før sesongstart. Tilgjengeligheten til å kle seg lyseblått, skal opp mange hakk.

– Samtidig som vi har kostnadsfokus, så må vi også våge å tenke langsiktig rundt kjerneproduktet vårt, nemlig sport. Det betyr blant annet at vi må tørre å re-signere spillerne som vi vil bygge laget vårt rundt. I forhold til delingskultur så må vi ha fokus på at alle drar i samme retning, ved å informere og involvere de ansatte. Det skaper tilhørighet og eierskap til klubbens plan for fremtiden, samtidig som at intern trivsel vil øke prestasjoner på banen. Det er jeg overbevist om, poengterer Elvestad. 

På spørsmål om hvordan han skal samarbeide med klubbledelsen og trenerteamet for å sikre suksess, så skal den nye daglige lederen bygge videre på det gode arbeidet som har blitt gjort.

– Gjennom å involvere, gi tillit og skape et team hvor alle får jobbe med det de er flinke på. Vår hovedtrener, Bjarne Berntsen, har i sine år i klubben valgt en lokal profil med mye talent. Det er viktig at vi viderefører dette for å skape et lag med lokal tilhørighet så langt det lar seg gjøre. Gjennom tillit skapes utvikling i alle ledd, avslutter Øystein Elvestad.

Andre liknende nyheter

Oljetrykket: – Skjebnen er i andres hender

Oljeprisen har vært relativt stabil en stund, men hva gjør Opec videre? På Oljetrykket kommer blant annet Helge André Martinsen for å snakket om «oljå…

– Opplegget er en gavepakke til bedriftene i regionen

Gjennom programmet Styrekandidatene får unge under 37 hospitere i ulike styrer. Styreledere undrer seg over hvorfor ikke flere bedrifter er med.

Hinna Park: Slik ser det ut i Akers nye storstue

Foodcourt, sosiale møteplasser, restaurant og bakeri. Når Aker-selskapene flytter inn i sitt nye hjem januar neste år skal første etasje være åpen for…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner