Ny daglig leder i Sandnes Ulf
Øystein Elvestad, Foto: Sandnes Ulf

Ny daglig leder i Sandnes Ulf

Med en bakgrunn som kombinerer idrett og forretningsliv, så er Øystein Elvestad klar for å ta klubben videre i sin nye rolle som daglig leder. Et kommersielt fokus for å sikre en sunn og bærekraftig drift blir hovedfokuset hans fremover.
13.mars 2023 Tekst: Marius Johnsen

Elvestad tok over rollen som daglig leder 1. mars. Den nye daglige lederen er klar på hvilke utfordringer som venter i den nye jobben. 

Klubbdriften har vært tøff gjennom Covid-19 og krigen i Ukraina, som vi nå står oppe i. Alt har blitt dyrere. Derfor blir en av de største utfordringene å få mest utav de midlene man har og gjøre tiltak for å øke inntektene, forklarer Elvestad. 

Elvestad har satt opp seks punkter som det skal leveres på i 2023:
Optimalisere team
Kostnadsfokus
Omdømme, visualitet og supporterbutikk
Sikring av klubbens interesser
Delingskultur

Vi må se på måten vi driver og jobber på i dag. Dette gjelder i alle klubbens avdelinger. Vi kommer til å gjøre noen visuelle endringer på stadion. I tillegg vil vi jobbe med «Jobba-shopen» før sesongstart. Tilgjengeligheten til å kle seg lyseblått, skal opp mange hakk.

– Samtidig som vi har kostnadsfokus, så må vi også våge å tenke langsiktig rundt kjerneproduktet vårt, nemlig sport. Det betyr blant annet at vi må tørre å re-signere spillerne som vi vil bygge laget vårt rundt. I forhold til delingskultur så må vi ha fokus på at alle drar i samme retning, ved å informere og involvere de ansatte. Det skaper tilhørighet og eierskap til klubbens plan for fremtiden, samtidig som at intern trivsel vil øke prestasjoner på banen. Det er jeg overbevist om, poengterer Elvestad. 

På spørsmål om hvordan han skal samarbeide med klubbledelsen og trenerteamet for å sikre suksess, så skal den nye daglige lederen bygge videre på det gode arbeidet som har blitt gjort.

– Gjennom å involvere, gi tillit og skape et team hvor alle får jobbe med det de er flinke på. Vår hovedtrener, Bjarne Berntsen, har i sine år i klubben valgt en lokal profil med mye talent. Det er viktig at vi viderefører dette for å skape et lag med lokal tilhørighet så langt det lar seg gjøre. Gjennom tillit skapes utvikling i alle ledd, avslutter Øystein Elvestad.

Andre liknende nyheter

Nordic Steel vant Jærprisen 2023

Nordic Steel stakk av med seieren når Jærprisen ble delt ut for første gang. Vinneren ble kåret på Jærmøtet torsdag 23. mars, hvor 300 deltakere samle…

Energisk AM-konferanse i Trondheim

Additiv Manufacturing, på folkemunne ofte omtalt som 3D-printing, er et teknologiområde i kraftig vekst. Nå har det blitt en etablert en nasjonal AM-k…

Sol, energi og batteri på Kverneland

Med utgangspunkt i et stadig sterkere og bredere industrimiljø på Jæren, fortsetter Kverneland Energi veksten. En vekst der hovedingrediensene er sol,…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner