Ny spennende møteplass
Prorektor Rune Dahl Fitjar ved Handelshøgskolen UiS, strategidirektør Inger Tone Ødegård og administrerende direktør Harald Minge i Næringsforeningen og dekan Ola Kvaløy ved Handelshøgskolen UiS, inviterer til «Børs og fakultet».

Ny spennende møteplass

Universitetet i Stavanger og Næringsforeningen inviterer nå til «Børs og fakultet» – en ny konferanseserie der debatt om viktige samfunnsendringer som vil påvirke framtiden til næringslivet skal debatteres og utfordres.
09.september 2019 Egil Hollund

– Vi etablerer «Børs og fakultet» for å peke på utfordringene og for å sikre at både bedrifter og akademia er i forkant i utviklingen og gjennom det kan styrke sin konkurransekraft, sier Inger Tone Ødegård, strategidirektør i Næringsforeningen.

Konferanseserien har premiere 2. oktober. Konseptet er frokostdebatter på morgenkvisten, i Foajeen til Handelshøgskolen UiS. Videre datoer framover blir 4. desember, 19. februar og 1. april. 

– Samlingene skal ha stor takhøyde, og ikke noe mål om konsensus ved debattens slutt, påpeker Ødegård.

Fokus blir på trender, forskning, økonomi, endring av lovverk og annet, kort sagt; viktige samfunnsendringer som vil få konsekvenser for bedriftene og videre utvikling. Det vil typisk bli en innleder som bakgrunn for debatt og diskusjon. Noen av temaene vil dreie seg om sosial kompetanse, kunnskapsbaserte strategier, skatt, livslang læring, eldrepolitikk og pensjon.

– Dette er et nytt konsept som vi gleder oss til å komme i gang med. Vi tror det kommer til å bli spennende og annerledes, sier Ødegård.

Link til første utgave av "Børs og fakultet"

Andre liknende nyheter

Større bosspann – mer energi

Da jeg vokste opp i Bergen på 1960-tallet, var bosspannene mye mindre. Vi hadde mindre, og vi kastet mindre. Kildesortering var ikke oppfunnet. Alt gi…

Bærekraft – god business

Det går en linje fra toppen av FN-bygningen på Manhattan til bunnlinjen på Forus eller Forsand. Uansett stor eller liten virksomhet: Integrert bærekra…

1,5 millioner kroner til uropatrulje

LO Rogaland og Næringsforeningen gikk tidligere i år sammen om å opprette en uroatrulje. Fylkesutvalget vedtok i dag å støtte prosjektet med 500.000 k…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner