Søk deg til U37 - Ledernettverket

Søk deg til U37 - Ledernettverket

I høst starter ressursgruppen U37 opp et nytt kull med unge ledere i Ledernettverket. Er du interessert i å bli med?
11.juni 2019 Av Ståle Frafjord

Helene Olsen-Beck er en av dem som har vært en del av Ledernettverket det siste året. Hun synes det har vært nyttig å kunne diskutere aktuelle problemstillinger med andre unge ledere fra selskaper i regionen.

– Jeg ønsket et sted der jeg kunne utveksle erfaringer og lære mer fra unge ledere i regionen, samt en mulighet til å utvikle meg selv og nettverket mitt.  

Olsen-Beck (34) jobber til daglig som salgs- og markedssjef i Jadarhus AS. Hun leder salgsavdelingen for alle egenregiprosjekter og er i tillegg konsernmarkedssjef for Jadarhus Gruppen AS.   

– Hva var bakgrunnen for at du søkte om å være med i nettverket?
– Jeg jobber i Jadarhus, og vi har, som de fleste andre selskaper i denne bransjen lagt noen tøffe år bak oss. Vi har vært gjennom en stor omstilling, og det har vært nyttig for meg å kunne diskutere aktuelle problemstillinger med andre selskaper i samme region. Vi har gjort flere større endringer, og dette, kombinert med ett bedre boligmarked har resultert i at vi nå ser at det er en positiv utvikling hos oss.  

– Hvordan har det vært så langt??
Veldig interessant. Jeg er imponert over nivået på deltakerne og hvor langt de har kommet i livet tross ung alder. Personlig har jeg lært mye, og det har vært en fin arena for å diskutere utfordringer og problemstillinger. Det er en engasjert gruppe, med en bra sammensetning og variasjon av bransjer og erfaringer. Vi har hatt flere samlinger gjennom året med spennende foredragsholdere. Gruppen valgte å legge det opp slik at hver samling har startet med en foredragsholder, før det har vært diskusjon rundt temaet i etterkant.  

– Hvem anbefaler du å søke til Ledernettverket?
– Engasjerte unge ledere med ønske om å lære av andre og som ønsker å utvide nettverket sitt. 

Til høsten starter ressursgruppen U37 opp ett nytt kull i Ledernettverk. Vi søker etter deg som er ung leder, og som er interessert i å dele dine erfaringer og diskutere tema innenfor ledelse. Programmet går over et år med to-tre samlinger per semester. 

Er du interessert i å bli med? Send e-post til Lise Pedersen (lise.pedersen@sr-bank.no) og Christer Olsnes (Christer@stadionparkklinikken.no) senest 30.08.2019. 

E-posten må inneholde følgende:

Navn:

Telefonnummer:

E-postadresse:

Firma:

Kort om bakgrunn:

Beskrivelse av nåværende rolle:

Temaer/problemstillinger som vil være interessant å ta opp i nettverket:

Hvorfor du vil være med i Ledernettverket:

Hva kan du bidra med inn i en slik gruppe:

Hva du forventer du å få utav din deltakelse:

 

 

Andre liknende nyheter

Større bosspann – mer energi

Da jeg vokste opp i Bergen på 1960-tallet, var bosspannene mye mindre. Vi hadde mindre, og vi kastet mindre. Kildesortering var ikke oppfunnet. Alt gi…

Bærekraft – god business

Det går en linje fra toppen av FN-bygningen på Manhattan til bunnlinjen på Forus eller Forsand. Uansett stor eller liten virksomhet: Integrert bærekra…

1,5 millioner kroner til uropatrulje

LO Rogaland og Næringsforeningen gikk tidligere i år sammen om å opprette en uroatrulje. Fylkesutvalget vedtok i dag å støtte prosjektet med 500.000 k…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner