Relansering av Ledernettverket
Ressursgruppen U37 lanserer nettverk for unge ledere

Relansering av Ledernettverket

Næringsforeningen sin ressursgruppe U37, har bygget opp et bredt spekter av tilbud for unge i regionen. Nå relanserer de Ledernettverket.
03.juni 2022 Av Elianne Strøm Topstad

U37 har tatt sikte på å skape morgendagens ledere og synliggjøre de unges kompetanse i næringslivet. Tidligere suksesshistorier inkluderer det årlige programmet Styrekandidatene hvor kandidater hospiterer i styreverv til fremoverlente bedrifter i regionen. Nå relanseres ledernettverket. Målet er å skape en arena for unge ledere hvor de de kan få erfaringsutveksling og kompetanse påfyll.

– U37 har arrangert ledernettverk tidligere, nå ønsker vi å starte opp på nytt, sier Pia Warland.

Hun og U37 kollega, Sverre Jonassen, skal lede prosjektet.
Programmet var en stor suksess forrige gang, og begge håper at det vil være etterspørsel om å bli med, også denne gangen.

– Vår oppfatning er at unge ledere ønsker en uformell, men faglig arena hvor de kan få faglig påfyll, dele erfaringer og ikke minst få et bredere nettverk sier Jonassen.

Planen er at deltakerne møtes en gang i måneden gjennom et år.
Hver samling vil ha et overordnet tema som er relevant for lederrollen. Ledernettverket starter opp i august 2022, og har plass til 15 unge ledere.  

Er du en ung leder og har lyst til å bli med? Da kan du søke HER.

PS. Søknadsfrist 10. juli.

Andre liknende nyheter

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

Gruvedrift kan gi 1000 nye arbeidsplasser

Med statlig og regional vilje kan utvinning av mineraler i Eigersund kommune og videreforedling totalt skape 1000 arbeidsplasser. Til høsten starter N…

PROFILEN: Målet er en besettelse

Det strider kanskje mot en uskreven naturlov at en ung gutt fra det milde Sør-Vestlandet er det som skal til for å gjenvinne begeistringen og troen på…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner