25.okt

Lederskolen II: Bygg en organisasjonskultur som rocker

«Welcome to the band»! Slik ønskes nyansatte velkommen til Forgerock i San Francisco. Adgangskortet til ansatte i Forgerock er utformet som et backstage-pass, og hvert år reiser medarbeiderne på rockefestivaler på teambuilding. Lasse Andresen kommer til Lederskolen for å dele sin rocka organisasjonskultur.

Han har blitt kalt Norges ukjente IT-stjerne, og har hentet inn hundrevis av investeringsmillioner til sitt selskap Forgerock. Lasse Andresen er Stavanger-mannen som ville bli rocker, men som endte opp med å rocke IT-verdenen med nyskapende AI-teknologi. Forgerock arbeider utelukkende med digital identitet, og har laget en plattform for tilgangskontroll, lagring og administrasjon av identiteter.

Forgerock ble grunnlagt i Oslo i 2010 som et rent programvarehus. Oppstartbedriften har siden etablert seg med virksomhet verden over. Etter hvert ble hovedkvarteret flyttet fra Oslo til San Francisco for å være


For spørsmål, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.


>> Ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

BI Alumni har egen avtale og bes henvende seg til BI Stavanger ved Hege Hovland.

 

MELD DEG PÅ ALLE FIRE SAMLINGER HER (påmeldings- og avmeldingsfrist 24.10.19)

 

BI Stavanger har flyttet inn i nye og moderne lokaler i Byfjordparken 17. Byfjordparken ligger kun to kilometer fra sentrum med gang- og sykkelvei langs hele strekningen. Det er også gode bussforbindelser. Det er også mulig å følge den blå promenaden langs innseilingen fra sentrum. Her kan du ta beina fatt for en 15-20 minutters gange eller låne med deg en el-bysykkel fra sentrum. Nærmeste ladestasjon for el-bysykkel ved campus er tilgjengelig ved Stavanger Offshore Tekniske Fagskole. Det vil også trolig bli ladestasjon rett ved ny campus.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Lasse Andresen, Forge Rock, Trude Refvem Hembre

Lederskolen II - LA_251019.pdf

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner