22.nov

Lederskolen III: Hvordan vinne forhandlinger

Hva skal til for å bli en god forhandler? Denne gangen på Lederskolen kommer Morten William Knudsen for å gi oss en innføring i forhandlingsstrategi og taktikk.

Du vil lære mer om:

  • Hvordan bruke teknikker fra overtalelse og påvirkning for å oppnå gode resultater.

Foredraget vil ta for seg en rekke verktøy man kan bruke for å vinne frem i forhandlinger med kunder og leverandører, men også i forhandlingssituasjoner i organisasjonen

 

For spørsmål, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.


>> Vi ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

BI Alumni har egen avtale og bes henvende seg til BI Stavanger ved Bernt Skandsen.


BI Stavanger har flyttet inn i nye og moderne lokaler i Byfjordparken 17. Byfjordparken ligger kun to kilometer fra sentrum med gang- og sykkelvei langs hele strekningen. Det er også gode bussforbindelser. Det er også mulig å følge den blå promenaden langs innseilingen fra sentrum. Her kan du ta beina fatt for en 15-20 minutters gange eller låne med deg en el-bysykkel fra sentrum. Nærmeste ladestasjon for el-bysykkel ved campus er tilgjengelig ved Stavanger Offshore Tekniske Fagskole. Det vil også trolig bli ladestasjon rett ved ny campus.

Lederskolen er vårt beste faglige lederprogram, regionens største tverrfaglige møtested for ledere og mellomledere. Gjennom 10 år, hver måned, har vi fylt huset med rundt 250 deltakere. Programmet er tverrfaglig tema innenfor ledelse. Lederskolen er et samarbeid med BI Stavanger. I 2019 feirer Lederskolen 10 års jubileum.Få tips og råd til hvordan du får innflytelsen du trenger for å påvirke og forhandle.

Program

09.45 Registrering, lunsj og mingling.

11.00 Hvordan vinne forhandlinger, ved Morten William Knudsen, høyskolelektor BI Bergen.

13.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Morten William Knudsen

Morten William Knudsen har arbeidet 25 år ved Handelshøyskolen BI og har omfattende erfaring med foredrag og kurs for næringslivet. Han er særlig opptatt av hvordan overtalelse og påvirkning kan brukes som verktøy i relasjoner til kunder og leverandører - med andre ord som kraftfulle verktøy for å oppnå gode resultater i forhandlinger. Knudsen har stor erfaring med lederprogrammer der man kombinerer prosesser internt i organisasjonen med relasjonsbygging ut mot kunder.

 

Presentasjoner

presentasjon - forhandlinger, morten william knudsen

stavangersisteversjon.pptx

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner