31.mai

Salg 2022: Salg og digital markedsføring - sammen blir vi sterke

Hvor viktig er digital markedsføring for at en selger skal nå sine salgsmål? På denne samlingen får du en introduksjon til inbound marketing og salg. Vi skal også se nærmere på Account Based Marketing (ABM), spesielt for storkundesalg. Vi har med oss Mette Mi Honorè, Sofie Amalie Høbroe Sandstøl og Øyvind Jacobsen fra Leadify.

Mange bedrifter bruker mye penger på markedsføring uten målbare resultater. Mange selgerne bruker sin verdifulle tid på feil leads eller kalde leads. De sliter med å komme tidligere på banen hos kunden – før kunden tar kjøpsbeslutningen. Virker dette kjent?

Av mange blir inbound marketing regnet som en svært effektiv måte å få flere og bedre leads og øke salget. Hva er ‘inbound’? Hvilke resultater kan du forvente? Hvordan kan du og markedssjefen (eller byrået) jobbe sammen om å styrke selskapets vekst? Praktiske eksempler fra bedrifter.

Deltakere på Salg 2022 får en komplett guide til inbound marketing og salg, med råd på strategi og praktiske tips og anbefalinger.

P R O G R A M
11:00 Lunsj og registering
11:30 Møtestart
13:00 Slutt


Dette møtet er fjerde del av vår møteserie Salg 2022. Møtet passer for salgsledere og operative selgere i små og store bedrifter, spesielt innen bedrift-til-bedriftsmarkedet (B2B). Toppledere og fagfolk innen markedsføring og kommunikasjon kan også ha stor nytte av å delta. Serien er et samarbeid med Leadify. Du trenger ikke å ha vært på tidligere samlinger for å utbytte av møtet.

 

For mer informasjon ta kontakt med Elianne Strøm Topstad, Næringsforeningen. 
>> No show blir fakturert dersom avmelding ikke foreligger innen 48 timer FØR møtestart. 

Det skal være trygt å besøke oss! Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og myndighetene.

Foredragsholdere

Mette Mi Honorè

Mette har bakgrunn fra flere B2B/tekniske bransjer og grensesnittet mellom marketing og salg, før hun startet i Leadify som digital markedsfører og innholdsrådgiver. Mastergrad i global markedsføringsledelse og bachelor i språk, kultur og ledelse. Jobber mye med innhold på ulike flater og formater, grafisk design og nettsider for Leadify sine kunder. 

Sofie Amalie Høbroe Sandstøl

Sofie-Amalie er digital markedsfører og innholdsrådgiver i Leadify. Hun jobber med flere av selskapets store kunder, som hun hjelper med digital markedsføring og nettsider for å øke salget deres. Tidligere erfaring fra næringsutvikling og havnæringen. Mastergrad i internasjonal markedsføringsledelse.

Øyvind Jacobsen

Øyvind er forretningsrådgiver og daglig leder i Leadify, som bidrar med å utvikle vekststrategier for selskapets storkunder i bransjer som energi, havnæringen og teknologi. Mastergrad i internasjonal markedsføring og ledelse, og 15 års erfaring i toppledelsen hos selskaper i flere B2B-bransjer, med ansvar for markedsføring, salg og innovasjon. 

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner