22.jun

Treffpunkt Ryfylke: Sommerkveld i Rosehagen

Endelig kan vi treffes igjen! Vi inviterer derfor til et annerledes Treffpunkt Ryfylke – en sommerkveld i Villa Rosehagen på Jørpeland. Først får vi en kort omvisning på Stålverksområdet, der det skjer mye spennende for tiden. Deretter blir det middag og en god drøs – noe som er lenge siden sist. Velkommen!

Når vi nå inviterer til det første Treffpunkt Ryfylke etter nedstengningen i høst, er det først og fremst for å treffes. Hva kan vel da være bedre enn en god middag på Villa Rosehagen, kvelden før St. Hans?

Før middag tar vi oss tid til en rundtur på Stålverksområdet. Etter den nye oppstarten i 2018 har det skjedd mye i området, som nå handler om så mye mer enn stål. Flere nye bedrifter har flyttet inn. Hva kan vi forvente oss videre?

Vi får servert «Villaens Sommergrill», en nydelig mix av sommerens gode smaker: Salsiccia pølse, BBQ-baby spareribs, grillet okserygg, grillet bakepotet, coleslow, hot pepper sauce og aioli. Til dessert får vi pannacotta med jordbær og rabarbra. Kaffe til maten er inkludert i prisen, mens drikke må bestilles utenom.​

For mer informasjon vennligst kontakt Egil Hollund
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

Program

17.30 Registrering og mingling.

18.00 Velkommen, ved Kjell Apeland, leder av ressursgruppen for Ryfylke.

18.05 Omvisningstur på Stålverksområdet.

19.00 Middag.

21.00 Arrangementsslutt.

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner