Abacus IT fikk gjev pris under Visma Allstars

Abacus IT vant prisen «Årets Partner Business NXT 2023» i forbindelse med Visma Allstars-arrangementet nå i februar.
22.februar 2024 Abacus IT
F.v.: Øyvind Larsen, Direktør i Visma Software Norge, Julie Grønlund, Director of Customer Success i Visma Software Norge, Bente Jørgensen og Sven R. Nilsen i Abacus IT

Business NXT er Vismas nyeste løsning for økonomistyring, og er basert på Visma Business, som er Norges mest brukte regnskapssystem. I en bransje med mange leverandører, var det dermed knyttet stor spenning til hvem som skulle gå av med prisen. Vinneren ble Abacus IT, til stor glede for deres ERP-direktør, Bente Jørgensen.

– Akkurat denne prisen er jeg veldig stolt av. Det er et synlig bevis på at Abacus alltid er først med det siste. Man må investere for å få noe igjen, og vi er raske til å henge oss på når det kommer nye produkter. Da Business NXT ble lansert så sto vi klare alle mann, sier hun, og legger til:

– Det som gjør dette ekstra moro er at det er et resultat av et målrettet samarbeid i hele gruppa vår gjennom året, med en knallsterk sluttspurt. Jeg er stolt av alle sammen.

Juryen, bestående av et utvalg representanter i Visma Software, fremhevet Abacus ITs imponerende innsats gjennom året. De viste nemlig en solid satsning innen alle områdene rundt Business NXT. «Det er ikke bare den partneren som har flest fakturerbare kunder, men også den partneren som har gått live med flest caser i 2023. Det er ekstra hyggelig å se hvordan de raskt fikk effekt av interne omprioriteringer, som ga en enorm effekt mot slutten av året», heter det i begrunnelsen.

Abacus IT er en totalleverandør innenfor IT, økonomi, logistikk, lønn og prosjektstyring. Siden selskapet tok steget opp som en offisiell Visma-partner i 2013, har de tidligere også vunnet priser som Årets Partner, Årets Partner ERP, Severa og Payroll.

Andre liknende nyheter

Dfind kåret til Årets Rekrutteringsbyrå

Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt, som er Schibsted sin store årlige kåring. Selskapet har som eneste aktør vært nominer…

Ny styreleder i Solakonferansen

Øivind Solberg har overlatt stikka til Andreas Kollbye Aks – som da blir ny styreleder i Stiftelsen Solakonferansen.

Justify lanserer juridisk «fastlege»

– Dette er virkelig en «game-changer». Med vår førstelinjetjeneste ønsker vi å gjøre advokathjelp tilgjengelig for alle, uavhengig av økonomisk status…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner