Efab AS feirer 10 år

Efab AS, det uavhengige rådgivningsselskapet som ble etablert i 2013, markerer en milepæl på 10 år med ekspertise og innsats for å styrke innovasjon og konkurransekraft i næringslivet. Selskapet har gjennom et tiår med dedikert rådgivning og strategisk innsikt blitt en pålitelig partner for organisasjoner som søker å utnytte digital teknologi for bærekraftig vekst.
19.september 2023 Efab AS
Efab (f.v) Endre Dambo, daglig leder, Bente Karin Larsen, Aage Gramstad, Tara Fredvang Foto: Efab / Milfrid Håvardsholm

Med et team bestående av erfarne rådgivere, forretningsutviklere og prosjektledere har Efab AS spesialisert seg på å veilede sine kunder gjennom den raske digitale transformasjonen. Deres ekspertise omfatter strategiske beslutninger og forretningsutvikling, med en klar forståelse av hvordan smart bruk av teknologi kan skape konkurransefortrinn.

– Efab AS har alltid vært drevet av et ønske om å styrke næringslivet i regionen, sier Endre Dambo daglig leder i Efab AS.

– Vår visjon er å skape bærekraftige, innovative og konkurransedyktige virksomheter som legger grunnlaget for en lys fremtid. Vi tror at menneskene er nøkkelen til suksess, og derfor har vi utviklet en organisasjon som fremmer medbestemmelse, tillit og samhold.

Efab AS har dedikert seg til å skape spennende arbeidsplasser som er med på å styrke regionens attraktivitet. Deres flate og verdibaserte organisasjonsstruktur legger til rette for inkludering og samarbeid, og dette har vært en sentral del av deres suksess. I løpet av jubileumsåret vil Efab AS feire med ulike arrangementer og initiativer som fremmer innovasjon, samarbeid og fremtidig vekst.

For mer informasjon om Efab AS og deres tjenester, gå hit!

Om Efab AS: Efab AS er et ledende uavhengig rådgivningsselskap som ble etablert i 2013. Deres ekspertise omfatter strategi, digital transformasjon og forretningsutvikling, med fokus på å hjelpe organisasjoner med å oppnå bærekraftig vekst gjennom smart bruk av teknologi.

Andre liknende nyheter

Validé spisser seg på helse

Validé har et unikt nettverk av folk og kompetanse for å utvikle nye helseløsninger. Vi setter nå sammen alt vi har for å få fram nye ideer, og etable…

Vitec Plania vant anbud for levering av nytt eiendomssystem

Forusselskapet Vitec Plania har inngått kontrakt med Hovedorganisasjonen KA for levering av nytt eiendomssystem. Systemet skal sikre forvaltning, drif…

Zaptec med rekordresultat i tredje kvartal

Elbilladerselskapet leverer en inntekstvekst på 86 prosent i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode i 2022, og passerer i tillegg én milliard…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner