Fulltegnet AquaNext-konferanse

8. og 9. november er 315 aktører fra havbruksnæringen samlet til konferanse om ny havbruksteknologi på Sola. Arrangører av konferansen er Stiim Aqua Cluster og Norsk Industri i samarbeid med DNB.
03.november 2022 Blue Planet AS v. Stiim Aqua Cluster
8. og 9. november i år er det klart for ny nasjonal konferanse om havbruksteknologi, AquaNext, på Sola.

– AquaNext konferansen er et arrangement som på kort tid har etablert seg som en viktig møteplass for brukere og utviklere av oppdrettsteknologi som kommer til å forme norsk aquakultur på land, langs vår kyst og til havs. Konferansens fysiske nærhet til ledende teknologiske kompetansemiljø fra O&G gir en ny dimensjon og en unik dynamikk til konferansen, sier Stål Heggelund, bransjesjef Maritim Bransjeforening og Havbruksleverandørene i Norsk Industri.

Fiskeriminister Bjørnar Skjæran deltok på fjorårets havbruksteknologi-konferanse, og vil også i år bli med. Han åpner konferansen med et innlegg om rammevilkår for videreutvikling av næringen. Regjeringens forslag om grunnrenteskatt på havbruk blir også belyst gjennom innlegget «Vil investeringene lide med grunnrenteskatt?», ved professor Bård Misund fra Universitetet i Stavanger.

AquaNext 2022 presenterer et topp faglig program med aktuelle tema. Havbruk til havs, flytende lukket og semilukket oppdrett i sjø, landbasert oppdrett, fôrråvarer, fiskehelse og rammevilkår for videreutvikling av næringen.

Andre liknende nyheter

Nysatsing for et av regionens eldste selskaper

Det stadig økende fokus på miljø og med det også virksomheters miljøpåvirkning, har ledet til at selskapet Henriksen Oljetransport AS har valgt å inve…

Rapport om unngåtte klimagassutslipp

Hvordan kan vi måle klimaeffekt? I dag lanserer Nysnø en rapport om hvordan vi kan utforme en metode for beregning av unngåtte klimagassutslipp.

Dekorerer lys for hånd

Åsa Østebø kunne pensjonert seg for lenge siden, men kan ikke se for seg en hverdag uten jobben i Lysstøyperiet på Byrkjedalstunet. Med erfarne hender…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner