Fulltegnet AquaNext-konferanse

8. og 9. november er 315 aktører fra havbruksnæringen samlet til konferanse om ny havbruksteknologi på Sola. Arrangører av konferansen er Stiim Aqua Cluster og Norsk Industri i samarbeid med DNB.
03.november 2022 Blue Planet AS v. Stiim Aqua Cluster
8. og 9. november i år er det klart for ny nasjonal konferanse om havbruksteknologi, AquaNext, på Sola.

– AquaNext konferansen er et arrangement som på kort tid har etablert seg som en viktig møteplass for brukere og utviklere av oppdrettsteknologi som kommer til å forme norsk aquakultur på land, langs vår kyst og til havs. Konferansens fysiske nærhet til ledende teknologiske kompetansemiljø fra O&G gir en ny dimensjon og en unik dynamikk til konferansen, sier Stål Heggelund, bransjesjef Maritim Bransjeforening og Havbruksleverandørene i Norsk Industri.

Fiskeriminister Bjørnar Skjæran deltok på fjorårets havbruksteknologi-konferanse, og vil også i år bli med. Han åpner konferansen med et innlegg om rammevilkår for videreutvikling av næringen. Regjeringens forslag om grunnrenteskatt på havbruk blir også belyst gjennom innlegget «Vil investeringene lide med grunnrenteskatt?», ved professor Bård Misund fra Universitetet i Stavanger.

AquaNext 2022 presenterer et topp faglig program med aktuelle tema. Havbruk til havs, flytende lukket og semilukket oppdrett i sjø, landbasert oppdrett, fôrråvarer, fiskehelse og rammevilkår for videreutvikling av næringen.

Andre liknende nyheter

Lyse og Nordic Edge åpner lab for mobilteknologi

Digitaliseringsministeren innvier ny 5G og IoT-lab på Innoasis i Stavanger.

Brukt IT-utstyr gir økt menneskeverd

Allservice tilbyr arbeidstrening for mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet. Nå inngår de et samarbeid med iteam hvor brukt IT-utstyr skal gi m…

Altibox vinner Norsk Kundebarometer

Altibox kommer nok en gang ut på topp blant konkurrentene i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner