Ny CEO i Westport

Fra 1. januar 2023 går Kristian Løvaas, nåværende COO i Westport, over i rollen som direktør for selskapet. Han overtar etter Kurt Ommundsen som har ledet Westport gjennom 12 år.  – Kristian har med sin utdanning og relevante erfaring et meget godt utgangspunkt for å lede selskapet, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med ham, sier styreleder John Olaf Næsheim.
06.desember 2022 Westport
Kristian Løvaas

– Det er med stor ydmykhet og iver at jeg tar over stafettpinnen etter Kurt, som sammen med Westport-teamet har bygget et robust havneterminalselskap over de siste 12 årene. Jeg gleder meg til å fortsette det gode arbeidet i ny rolle, sier Kristian Løvaas.

Løvaas startet sin utdanning og karriere i Forsvaret, og har en Bachelor of Science i militære studier fra Sjøkrigsskolen. Han har dessuten en Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI innenfor emnene strategisk ledelse og HRM.
Etter 13 år som offiser i Forsvaret jobbet Løvaas som kontrollromsoperatør, og han var deretter 6 år hos Bilfinger Nordics med ansvar for vedlikehold av en rekke offshoreinstallasjoner. Løvaas gikk så over i en stilling som terminalleder og senere basesjef i Dusavik hos NorSea der han har jobbet de siste 6 årene før han ble en del av Westport-teamet i januar 2022.

Westport var frem til 2010 en integrert del av NorSea sin basevirksomhet Tananger. I forbindelse med at havneområdet i Risavika sør ble ferdig utbygget, ble virksomheten skilt ut i et eget selskap og daglig leder har til nå vært Kurt Ommundsen.
Etter eget ønske vil Ommundsen nå gå over i en rolle som kommersiell direktør med ansvar for forretningsutvikling, salg og markedsarbeidet i selskapet.

– Kurt har stått i spissen for å videreutvikle selskapet til å bli et ledende terminalselskap i Norge. På hans vakt har Westport vært en pådriver for digitalisering i en ellers konservativ bransje. Han har vært brennende opptatt av havnens rolle i det grønne skiftet, og av å bidra til konkurransedyktige logistikkløsninger for næringslivet, sier styreleder John Olaf Næsheim.

Andre liknende nyheter

Etablerer trehub på Jæren

– I en byggebransje hvor bærekraft og miljø endelig kommer stadig høyere opp på dagsorden, ser vi i Woodlink en nødvendighet og muligheter i det å eta…

Et halvt århundre i Sig. Halvorsen

– Sig. Halvorsen er stolte av å annonsere at Sven Arvid Sola mandag 17. juni har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år. I en tid hvor karriereve…

Storebrand Livsforsikring kjøper K8 fra Base Property

Storebrand Livsforsikring kjøper K8 fra Base Property. Salget skjer nå, men Base skal ha prosjektledelse og forvaltningsansvaret i en periode framover…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner