Opportunity festival i Stavanger

Opportunity festivalen skal styrke samarbeidet mellom det lokale næringslivet og skape forretningsmuligheter med internasjonal rekkevidde.
15.desember 2022 XXOX
OPPORTUNITY FESTIVAL er et initiativ fra et dedikert team av OPPORTUNITY SPOTTERS. De jobber alle i forskjellige selskap til daglig og gleder seg til å ta deg med på en reise for å utforske nye spennende muligheter 19. januar. Fra venste: Rudi Clausen (Funky FOMO) Kristine Moe Sirnes (Innovation Lab), Tonje Blix (Koncav), Victoria Høie Stensø (Fuelbox)

– Tenk å sitte rundt et leirbål med de mest ambisiøse og fremtidstenkende menneskene i regionen vår. Tenk hva som kan komme ut av det. Nå har du muligheten, sier Rudi Clausen, styreleder i Funky FOMO.

På Opportunity Festivalen inviteres du med på et interaktivt festivalformat med 100% fokus på nye forretningsmuligheter. Christian Ringnes, som nylig investerte i FOMO kommer også for å dele sine tanker om hvorfor Rogaland er så spennende. 

– Ønsket er at festivalen skal bidra til en skikkelig «BOOST» i samarbeidet mellom lokalt næringsliv og skape nye spennende forretningsmuligheter med internasjonal rekkevidde. Rogaland – «The Region of Opportunity” Det hårete målet er at festivalen om få år tiltrekker seg selskaper og talenter fra hele verden til Rogaland – «The Region of Opportunity» for å oppdatere seg på hva som skjer og hva som er de neste store mulighetene i verden. FOMO er «venue» for årets festival, men det vil også bli arrangert gøy og spennende SIDE EVENTS i forbindelse med festivalen, forklarer Rudi Clausen.

Noen av hovedtemaene på festivalen er markedsinnsikt, døråpnere til nye markeder, relasjonsbygging og market matching, for å nevne noe.

– Dette sammen med ambisiøse og likesinnede entreprenører, investorer, fremoverlente selskaper og visjonærer – med et sterkt ønske om å skape, dele og samarbeide om STORE muligheter i en uformell setting. #ArneRettedel2.0 Festivalen er et eierfritt initiativ og har på kort tid samlet store deler av det lokale økosystemet under ett tak.

– Blant annet blir det Meet&Greet House Party for alle festivaldeltakere på Innoasis kvelden før, produktlanseringer, foredrag og demoer. Og så ser det også ut til at investormiljøet i regionen ønsker å utnytte muligheten til en samling i forkant for å knytte enda tettere bånd, avslutter Rudi Clausen.

For mer informasjon om programmet og påmelding, gå til festivalens hjemmeside: https://www.xxox.no/

Andre liknende nyheter

Bjørg Tomlin er blant Norges fremste tech-kvinner

Den 8. mars, på den internasjonale kvinnedagen, kåret Abelia, NHOs forening for kunnskap- og teknologibedrifter, og ODA-Nettverk de 50 fremste tech-kv…

Nysatsing for et av regionens eldste selskaper

Det stadig økende fokus på miljø og med det også virksomheters miljøpåvirkning, har ledet til at selskapet Henriksen Oljetransport AS har valgt å inve…

Rapport om unngåtte klimagassutslipp

Hvordan kan vi måle klimaeffekt? I dag lanserer Nysnø en rapport om hvordan vi kan utforme en metode for beregning av unngåtte klimagassutslipp.

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner