Upheads kjøper Teknograd

Upheads fortsetter veksten gjennom oppkjøp av Teknograd. Sammen med Teknograd vil Upheads kunne nå ut til enda flere kunder på Østlandet og får tilført betydelig kompetanse. Transaksjonen ble gjennomført onsdag 14. desember i år.
20.desember 2022 Upheads AS
Ove Rydland, Henrik Braathen, Knut Erik Sørvik og Bjørg Tomlin

Oppkjøpet forsterker Upheads sin posisjon som en ledende leverandør av sikre IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter. Teknograds eiere fortsetter å jobbe aktivt i selskapet og går inn på eiersiden i Upheads, med investeringsselskapet Norvestor, etterfulgt av Upheads-gründer Ove Rydland som de største aksjonærene.

 

God match og god forretning

Teknograd og Upheads er to selskap som passer hverandre godt. Begge er skybaserte totalleverandører innen IT, og er tuftet på en god internkultur og kundetilfredshet. Teknograd leverer IT-løsninger på Østlandet mens Upheads er landsdekkende.

– I dag har Teknograd 20 ansatte og en omsetning på ca. 75 millioner. Teknograd har vært i bransjen i 20 år og har tung teknisk kompetanse, noe vi i Upheads verdsetter høyt, sier Bjørg Tomlin, administrerende direktør i Upheads.

– Gjennom dette oppkjøpet fortsetter vi i Upheads vår satsing på SMB-markedet, og vil utvikle flere nye produkter og tjenester for kundene i årene fremover. Sammen er vi store nok til å tilby kvalitet og trygghet – samtidig som vi skal være innovative og enkle å ha med å gjøre, fortsetter Tomlin.

 

Kunden i fokus

– Vi ser frem til å bli del av en større organisasjon som kan levere mer komplette løsninger til bedrifter i SMB-segmentet. Upheads har, slik som Teknograd, fokus på kundeservice hvor kundene skal oppleve en rask og personlig oppfølging. Tilgang på nye tjenester, ISO-sertifiseringer, større kapasitet og utvidet geografisk dekning er blant de største synergiene vi tar med oss videre, uttaler Knut Erik Sørvik, gründer og daglig leder i Teknograd.

 

En superkombo på Østlandet

– Vi er utrolig glade for at Teknograd og Upheads slår seg sammen og blir en sterk organisasjon i Oslo, uttaler Ove Rydland, gründer og direktør for forretningsutvikling i Upheads.

Han ser store muligheter innen kontinuerlig faglig utvikling gjennom talentutviklingsprogrammer og sertifiseringskurs.

– Sammen blir vi en unik utfordrer i Oslo som blir vanskelig å slå – her blir det «IT med mening» for både ansatte og kunder. Dette er noe vi har gledet oss til å annonsere lenge. Hos oss skal folk trives og utvikle seg. Et godt arbeidsmiljø er nøkkelen til fornøyde kunder og vi er stolte av at vi leverer bransjeledende både på kunde- og medarbeidertilfredshet. Gjennom «IT med mening» skaper vi en trygg, ærlig og åpen arbeidsplass, avslutter Tomlin.

Andre liknende nyheter

Boen Gård er på plass

Boen Gård i Kristiansand fikk nylig sin anerkjennelse i Michelin Guide og sin vinkjeller i Star Wine List.

Tildelt nasjonal helsekontrakt

Safeguard Medical Nordic er tildelt en nasjonal kontrakt fra Sykehusinnkjøp HF på leveranse av multimonitorer med hjertestarterfunksjon til alle lande…

Lokalt IT-selskap danket ut internasjonal gigant

Fra og med januar 2023 skal Sandnes-baserte Netpower overta all drift og forvaltning av fagsystemene til Stiftelsen Norsk Mat. IT-selskapet med 40 ans…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner