Vant gull i European Design Awards

Lnetts visuelle identitet vant gull i European Design Awards. Kommunikasjonsbyrået Fasett, som har utviklet profilen i samarbeid med Studio Bergini i London, hentet inspirasjon til både logo, farger og visuelt uttrykk fra strømnettet.
21.juni 2022 Fasett
Både logo, farger og det visuelle uttrykket til Lnett er hentet fra strømnettet.

 – Vi synes at vi har fått en flott visuell profil og navn. Det passer godt til vårt selskap og det viktige samfunnsoppdraget vi har for å sikre et stabilt og godt strømnett for innbyggere og bedrifter i regionen. Det er selvsagt veldig stas at også andre liker profilen og at Fasett som har utarbeidet den får heder og ære for dette arbeidet, sier administrerende direktør Håvard Tamburstuen i Lnett.

Navneendringen kommer som følge av en nasjonal forskrift som stiller krav om skille mellom nettselskap og annen virksomhet innen kraftproduksjon og strømsalg. Det nye navnet Lnett ble tatt i bruk 15. november 2021, omtrent samtidig flyttet Lnett også inn i nye kontorlokaler i Sandnes sentrum.

 

Lnett og Fasett i Europatoppen

The European Design Awards, også kjent som ED-Awards, er en fagkonkurranse som vurderer og plukker ut det beste av kommunikasjonsarbeid innenfor designfeltet fra siste år. Et slags Europamesterskap i design, kan man si. 

– Å møte kolleger og konkurrenter fra hele Europa og se at våre arbeider innen grafisk design og branding blir lagt merke til og rangeres i toppen gir inspirasjon og energi til å stå på enda hardere for Lnett og alle våre kunder – og skape enda mer verdi for dem i årene framover, sier Pål Hjorth Berge, daglig leder i Fasett.

Andre liknende nyheter

Stort potensiale for klimaskog i Rogaland

I takt med FNs klimapanel sine jevnlige klimarapporter øker erkjennelsen av at reduksjon av utslipp alene ikke vil være nok for å nå de klimamålene vi…

Satser på ny bærekraftsløsning

Netpower vil nå tilby en applikasjon for bærekraftig massehåndtering – gjenbruk av jord- og steinmasser fra utbyggingsprosjekter – i det norske marked…

Endelig starter StUF opp

22. august 2022 starter StUF opp. Den nye folkehøgskolen ønsker i størst mulig grad å gjøre dette ved hjelp av byen og med gjenbruk – og og din bedrif…

© Næringsforeningen 2019-2022 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner