VB Gruppen inngår 6-årig avtale med If Forsikring

Den strategiske samarbeidsavtalen vil styrke samarbeidet mellom Norges første rørleggerkonsern og et av Norges største forsikringsselskaper.
12.desember 2023 VB Gruppen (Varme og Bad)
F.v. Leder Forretningsområde Proff i VB Gruppen, Morten Erichsen, Partneransvarlig i If, Bjarne Harkinn og Leder for salg og marked, Børge Aanestad.

– Avtalen er et resultat av et langt og godt samarbeid og vi befester vår posisjon i markedet. Samtidig gir det oss handlingsrom for videre vekst i et marked som vi prioriterer, sier Børge Aanestad, leder for salg og marked i VB Gruppen.

Den nye avtalen er en av de største i det norske markedet med en gjensidig forpliktende avtale der VB Gruppen er If's utførende på rørleggertjenester i forbindelse med skadeoppgjør for If Skadeforsikrings kunder.

– For oss er denne avtalen veldig viktig, og gir et klart signal i markedet at VB Gruppen er en aktør som vil satse og tenke langsiktig, sier Morten Erichsen, leder Forretningsområde Proff i VB Gruppen.

 

Konsern = et pluss

Etableringen av konsernet trekkes også frem av alle som et viktig grep av VB Gruppen, også av If da de skulle gjøre sine valg.

– VB Gruppen har levert godt til oss over hele landet i mange år, og markert seg i «forsikringsmakedet». Med opprettelse av konsern så gir VB oss større muligheter i tillegg til at de leverte det beste tilbudet på tjenester. Vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet til beste for våre kunder som trenger hjelp av VB samt styrke merkevaren If og VB, sier partneransvarlig i If, Bjarne Harkinn.

Utover skadereparasjn ligger det også samarbeid rundt felles muligheter på andre områder.

– Et sånt tett samarbeid gir også helt andre unike muligheter til å jobbe strategisk og langsiktig innen for eksempel skadeforebygging og merverdi, sier Erichsen.

Nå gleder hele VB Gruppen seg til å ta fatt på en ny og viktig avtale.

– Vi er veldig stolte over å ha landet denne med If, og det bidrar til å utvikling av både kvalitet og lønnsomhet, sier Aanestad.

Andre liknende nyheter

Har flyttet til K8

Advokatfirmaet Thommessen har flyttet inn i K8-bygget i sentrum.

En av landets største: – Stor milepæl

Her blir en av landets største ladestasjoner åpnet av ordføreren i Sandnes. På anlegget kan seks store kjøretøy lade samtidig.

Utslippsmål for 2030 avgjøres i år

Årets statusrapport viser at målet om 50 prosent utslippsreduksjoner i 2030 fortsatt er innenfor rekkevidde.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner