12.nov

Bygg- og anleggsskolen: Samhandling, åpenhet og tillit

DIGITALKONFERANSE: Et byggeprosjekt krever kunnskap og erfaring fra mange disipliner og aktører. Med så mange faktorer og mennesker som må involveres, er det nesten utrolig at vi får det til. Denne gangen handler Bygg- og anleggsskolen om flinke folk på riktig plass til rett tid – hvordan vi jobber sammen på best mulig måte.

Det fokuseres mye på kontraktsmessige forhold ved gjennomføring av effektive byggeprosesser. Imidlertid viser forskning at de relasjonelle og kommunikasjonsmessige sidene ved samhandling er vel så viktige for at byggeprosjekter lykkes. Ragnhild Kvålshaugen er Dr. Oecon. i strategi og professor i effektive byggeprosesser ved BIs Senter for byggenæringen. Hun var medlem av Bygg21s arbeidsgruppe for bedre samhandling i byggeprosjekter, som publiserte veilederen «God samhandling skaper tillit» og rapporten «Samhandling i byggeprosjekter». Nå kommer hun til Bygg- og anleggsskolen for å snakke om hva som er avgjørende for god gjennomføring av byggeprosjekter.

Vi får dessuten besøk av Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023, som skal ta for seg hvordan god samhandling gir god fremdrift og sikrere byggeplass, og hvorfor Helse Stavanger sluttet seg til Bygg21-signaturen. Ketil Heggheim, prosjektleder i Stavanger kommune, vil ta for seg gode praktiske eksempler – sett fra deres ståsted.

Bygg- og anleggsskolen
Bygg- og anleggsskolen er Næringsforeningens nye faglige møteplass for bygg- og anleggsbransjen i Stavanger-regionen. Vi følger opp arbeidet til det offentlige initiativet Bygg21, som nå er avsluttet. Vi vil fortsette å bidra til at næringen realiserer sitt potensial ved å motivere, utfordre, samordne og stimulere næringen til å bli mer kunnskapsbasert og effektiv – og kontinuerlig sette aktuelle temaer på dagsorden.

Høstens samlinger i bygg- og anleggsskolen:
17.09: Beste praksis for plan- og byggeprosesser
15.10: Industrialisering og digitalisering
12.11: Samhandling, åpenhet og tillit

Bygg- og anleggsskolen presenteres i samarbeid med Site 4016 og Smedvig. På grunn av koronarestriksjoner, arrangeres konferansen online denne gangen.

For mer informasjon, vennligst kontakt Egil Hollund i Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før arrangementets start.

 

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med COVID-19.

Program

08.30 Velkommen, ved Silje Finnskog Jensen, Næringsforeningen.

08.35 Felles mål og løsningsorientering - avgjørende for god gjennomføring av byggeprosjekter, ved Ragnhild Kvålshaugen, dr. Oecon. i strategi og professor i effektive byggeprosesser ved BIs Senter for byggenæringen.

09.25 PAUSE

09.35 Hvordan god samhandling gir god fremdrift, ved Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

09.55 Erfaringer fra samhandling i byggeprosjekt Madlamark skole, ved Ketil Heggheim, prosjektleder i Stavanger kommune.

10.15 Spørsmål og oppsummering, ved Silje Finnskog Jensen, Næringsforeningen.

Foredragsholdere

Presentasjoner

Felles mål og løsningsorientering – avgjørende for god gjennomføring av byggeprosjekter, Ragnhild Kvålshaugen

Mal_losning_RK.pptx

Hvordan god samhandling gir god fremdrift, Kari Gro Johanson

10.11.20 Bygg og anleggg i Næringsforeningen.pptx

Erfaringer fra samhandling i byggeprosjekt Madlamark skole, Ketil Heggheim

V_2_MMS Bygge og anleggsskolen 12.11.20c.pptx

Andre lignende møter:

04. nov 2024 -

Nettverksfrokost for nye medlemmer

17. sep 2024 -

Energifrokost

26. nov 2024 -

Energifrokost

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner