03.nov

FOLK 2023: Verdiskaping og ledelse

Velkommen til FOLK 2023 – en lederkonferanse om dyktige folk, inspirerende folk, annerledestenkende folk og talentfulle folk. FOLK blir ledet av konferansier Anne Lindmo, og hun tar oss med på en dag der du får møte spennende folk og historier.

Hovedtema: Verdiskaping, kulturbygging, kompetansedeling og ledelse.

Om du er toppleder eller mellomleder, handler det om å ta strategisk kloke valg når det gjelder folkene dine. Det handler om å lykkes med å få alle til å dra i samme retning. Det handler om å bruke folkene optimalt for å skape de beste resultater, og det handler om ledelse som tiltrekker seg de største talentene. Det handler om utvikling av deg som leder og hvordan du skal utvikle dine. Det handler om folk.

Vi har samlet et spennende knippe dyktige innledere som vil gi deg faglig påfyll, inspirasjon, motivasjon og gode verktøy.

Anne Lindmo vil holde et forrykende og morsomt innlegg om tur, overskudd og meningen med livet. Hun er i tillegg konferansier på FOLK for 5. gang. Professor Jan Ketil Arnulf er en dyktig foreleser innen ledelsesfag. Harald Espedal deler sine erfaringer rundt verdiskapning og ledelse. Han forvalter milliardverdier og har en rekke spennende styreverv. Anita Sundby har intervjuet 70 toppledere og eksperter fra ulike bransjer som gir et innblikk i sider det ikke snakkes om fordi temaene er forbundet med skam. Dette vil bidra til økt bevissthet om lederskap og utfordringer du møter som leder. Anne Kristine Rugland leder en av de suksessrike hjørnesteinsbedriftene i Sandnes som har hatt både opp- og nedturer. To lokale topplag som er opptatt av å utvikle mennesker og talenter, presenteres av Øystein Elvestad og Eirik Bjørnø. Og vi får til slutt Amerikansk karmageddon av og med Thomas Seltzer.

Du får som deltaker god anledning til nettverksbygging i minglepausene.

FOLK ER FULLTEGNET. Det er dessverre ikke plass til flere, men sett deg gjerne på ventelisten her, så sender vi forhåndsinvitasjon først til årets deltakere samt ventelisten:
VENTELISTE, klikk her: https://www.naeringsforeningen.no/folk-2023-venteliste/

FOLK arrangeres av Den Gule Banken, Sandnes Sparebank og Næringsforeningen.

 

For spørsmål, kontakt Trude Refvem Hembre, Næringsforeningen.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

Program

08.00 Registrering, mingling, kaffe og lett bevertning.

08.45 Velkommen! Anne Lindmo, konferansier, Trine Stangeland, Adm. direktør Den Gule Banken og Harald Minge, adm. direktør Næringsforeningen.

Presentasjoner fram til lunsj:

09.00 Ledelse som en kreativ mulighet: Når verktøyene endres må også manualen skrives om, ved Jan Ketil Arnulf, BI.

09.30 Anne Kristine Rugland, adm.direktør Figgjo AS.

Pause.

10.30 To lokale fotball-ledere:

- Øystein Elvestad, daglig leder Sandnes ULF.

- Eirik Bjørnø, daglig leder Viking Fotball.

11.00 Harald Espedal, CEO og gründer i SALT Value.

11.20 Min tur - det handler om tur, overskudd og meningen med livet, ved Anne Lindmo.

11.35 Lunsj på hotell Residence (5.etg.)

12.40 Velkommen tilbake etter lunsj. sopran Eir Inderhaug.

Det ledere ikke snakker om, ved Anita Sundby.

Kort pause. To låter av Kjell Undheim (Ingenting).

14.00 Amerikansk karmageddon, ved Thomas Seltzer.

15.00 Takk for i dag!

Foredragsholdere

Anne Lindmo

Anne Lindmo er frilansjournalist og programleder og er flere ganger blitt kåret til Norges beste programleder. Hun formidler med stort engasjement og humoristiske betraktninger om tilværelsen. Anne er vår trofaste konferansier på FOLK!

Jan Ketil Arnulf

Jan Ketil Arnulf er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Han er utdannet psykolog, og tok doktorgraden i 2005. Han har skrevet flere bøker om ledelse og har særlig forsket på hvordan ledelse utøves og skapes. Arnulf er en erfaren og populær foredragsholder.

Harald Espedal

Harald Espedal er styreleder i bl.a ESPEDAL & Co, Lyse AS, Solstad Offshore ASA og Sandnes Sparebank - Den Gule Banken. Han er også styremedlem i Norges Handelshøyskole (NHH). Han var tidligere CEO i Skagenfondene, og driver nå ESPEDAL & CO sammen med sin ektefelle, samt som investor og forvalter milliardverdier i sitt selskap SALT Value.

Anne Kristine Rugland

Anne Kristine Rugland er administrerende direktør i Figgjo AS. Figgjo er en porselensprodusent som startet sin produksjon i 1941. Anerkjente restauranter og hoteller over hele verden er kunder hos Figgjo.

Øystein Elvestad

Øystein Elvestad er daglig leder i Sandnes Ulf. Han har gått gradene i klubben og er en person med mye energi. Han regnes som et stort ledertalent som har tatt klubben til nye høyder og utviklet et av landets beste sponsornettverk.

Eirik Bjørnø

Eirik Bjørnø er daglig leder/CEO i Viking Fotball. Han er en dyktig nettverksbygger som er opptatt av å dyrke kvaliteter hos folk for å få dem til å blomstre.

Anita Sundby

Anita Sundby har 30 års erfaring fra lederposisjoner og som toppleder i flere av Nordens største virksomheter. Hun ga nylig ut sin første bok, «Det ledere ikke snakker om», som har fått betydelig oppmerksomhet. Anita etablerte i 2023 sitt eget selskap og jobber nå som strategisk rådgiver og coach for ledere og ledergrupper i næringslivet.

Thomas Seltzer

Thomas Seltzer er en av Norges mest respekterte programledere. Mange kjenner ham fra seersuksessen UXA - Thomas Seltzers Amerika på NRK, som er en av norsk fjernsyns mest sette dokumentarserier med over en million seere. Han har også ledet det popkulturelle humorprogrammet Trygdekontoret i ti sesonger. Hans underholdningskarriere startet som musiker i rockebandet Turbonegro. Et band han var med på å starte og som fremdeles er aktive.

Andre lignende møter:

17. nov 2022 -

Årets bedrift 2022

18. nov 2022 -

Lederskolen: Når viktige beslutninger skal tas

16. des 2022 -

Julemøte i Teateret 2022

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner