Full fyr i Houston-teltet!
Tirsdag kveld var det oljeservicegiganten Schlumberger som inviterte til nettverkstreff i Houstonteltet. Peter Wright (Sclumberger), Bruce Miller (Schlumberger) og Inger Tone Ødegård (Næringsforeningen) er alle glade for å endelig kunne møtes fysisk til ONS.

Full fyr i Houston-teltet!

ONS er en pulserende møteplass. Ikke bare på utstillingsområdet på Tjensvoll, men også i Stavanger sentrum.
31.august 2022 Av Frode Berge

Som en del av ONS+ er aktiviteter knyttet til Stavanger sine vennskapsbyer sentralt plasser i teltrekken langs Strandkaien.
Her kan du møte aktører på alle nivåer fra næringsliv, politikk og akademia fra viktige energivennskapsbyer som Houston, Aberdeen og Esbjerg.

Næringsforeningen er aktivt medvirkende i Houston-teltet, og tirsdag kveld var strategidirektør Inger Tone Ødegaard travelt opptatt som del av vertskapet da oljeservicegiganten Schlumberger inviterte til mottakelse.

– Vennskapsbyteltene er livlige møteplasser for bedriftsledere, beslutningstakere og akademikere. Her i Houston-teltet kan vi synliggjøre forretningsmuligheter både i Houston og i Stavanger-regionen. Mye handler selvsagt om energi, men også på områder som medisin og IKT skjer det mye spennende. Houston-teltet og ONS+ er rett og slett en aktiv, internasjonal nettverksarena, sier Inger Tone Ødegård.

God stemning i Houston-teltet i Vågen tirsdag kveld.   

Andre liknende nyheter

Nordic Steel vant Jærprisen 2023

Nordic Steel stakk av med seieren når Jærprisen ble delt ut for første gang. Vinneren ble kåret på Jærmøtet torsdag 23. mars, hvor 300 deltakere samle…

Energisk AM-konferanse i Trondheim

Additiv Manufacturing, på folkemunne ofte omtalt som 3D-printing, er et teknologiområde i kraftig vekst. Nå har det blitt en etablert en nasjonal AM-k…

Sol, energi og batteri på Kverneland

Med utgangspunkt i et stadig sterkere og bredere industrimiljø på Jæren, fortsetter Kverneland Energi veksten. En vekst der hovedingrediensene er sol,…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner