Her får du gratis kurs

Her får du gratis kurs

Handelshøyskolen BI er valgt ut for å tilby en rekke gratis kurs innen treparts bransjeprogrammer. Kursene omfatter detalj- og faghandelen, reiseliv og  elektro, automasjon, kraft og fornybar.
04.november 2020 Ståle Frafjord

Kursene er et resultat av et samarbeid mellom staten og partene i arbeidslivet og som har som mål  å øke deltakelsen i kompetanseutvikling innenfor utvalgte bransjer.

For å støtte  de næringene som er hardt rammet  som følge av koronaviruset , har regjeringen styrket bransjeprogrammene slik at de kan utvide tilbudet og tilby digitale korte og relevante utdanningstilbud.  

Det gir Handelshøyskolen BI Executive nå mulighet - gjennom finansiering fra Kompetanse Norge – å tilby til sammen 12 gratis kurs for ansatte i bransjer som jobber med detalj- og fargehandel, reiseliv og elektro, automasjon, kraft og fornybar.

– Tilbudet gjelder både permitterte, ledige og ansatte. Det er altså ikke et krav om å være ledig eller permittert slik som tidligere gjennom Covid- tildelingene. Og det er mulig å delta uten å miste dagpengene, sier Andreas Bilberg, Business Development Manager ved BI Executive B2B.

Mer informasjon om bransjeprogrammene samt svar på spørsmål om dagpenger: https://www.kompetansenorge.no/bransjeprogram-med-studie--og-opplaringstilbud/

www.bi.no/detaljogfaghandel  

www.bi.no/reiseliv  

www.bi.no/elenergi

Andre liknende nyheter

Lederskolen: Tips til bedre samarbeid

Visste du at det bare er 25 prosent av alle team er effektive? – Nesten alle jobber krever at vi jobber i team, men ingen har opplæring på det.

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

To nye i styret til Næringsforeningen

Dette er det nye styret i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner