Næringsforeningen utsetter alle møter

Næringsforeningen utsetter alle møter

Næringsforeningen utsetter alle arrangementer i mars og april. Årsaken er usikkerheten knyttet til spredning av koronaviruset.
11.mars 2020 Av Lars Idar Waage

I lys av situasjonen rundt viruset covid-19, har Næringsforeningen besluttet å utsette alle arrangementer fra og med onsdag 11. mars og ut april.

– Som Rogalands største arrangør av møter og konferanser har vi vurdert situasjonen fortløpende og innført en rekke hygienetiltak. I tett dialog med medlemsbedriftene våre og helsemyndighetene, har vi nå besluttet å utsette alle møter i mars og april. Nå er det viktig at vi alle tar ansvar for å minimalisere smittespredning, sier Harald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen.

De fleste arrangementene vil få ny dato, mens enkelte kan bli gjennomført på alternative måter, som for eksempel webinar, dersom det lar seg gjøre rent praktisk.

Vi vil oppdatere informasjon om de enkelte møtene kontinuerlig på vår hjemmeside, og alle påmeldte vil etterhvert få e-post med informasjon om det enkelte arrangement.

– Bedriftene i regionen befinner seg i en vanskelig situasjon. På den ene siden skal smittespredning håndteres, samtidig som mange opplever bråstopp i aktiviteten. Vi opplever at veldig mange ledere i øyeblikket tar kloke valg og viser stort samfunnsansvar. Næringsforeningens viktigste oppgave de kommende månedene blir å bistå over 2000 medlemsbedrifter på best mulig måte, sier Minge.

 

Andre liknende nyheter

Nasjonal konferanse om havbruk til havs

Alt ligger til rette for at Norge kan bli verdens ledende innen havbruk til havs, idet vi har en formidabel kystlinje tilrettelagt for oppdrett og ver…

Et nytt industrieventyr på Forus

Beyonder har utviklet sin egen, fremtidsrettede og bærekraftige battericelleteknologi. Nå skal de erobre verden med batterier basert på sagflis og san…

Forventer vekst i flytrafikken

Bedriftene i vår region forventer en vekst i både innenlands og utenlands flytrafikk i 2021 sammenlignet med i år, viser en undersøkelse gjort i samar…

© Næringsforeningen 2019-2020 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner