SR Group mottok Risavikaprisen
Geir Øvrebø, ressursgruppen for Risavika, Siv-Len Strandskog, Sola kommune, Roy Kristensen, SR Group og Karen M. Nilsen, Sparebanken Vest.

SR Group mottok Risavikaprisen

Under Risavikadagen mottok SR Group Risavikaprisen for sitt arbeid med å sette Risavika og Tananger på kartet og sitt engasjement for lokalområdet.
24.oktober 2019 Lars Idar Waage

Juryens begrunnelse:

For å forstå bakgrunnen for årets tildeling, er det viktig å minne hverandre om de viktigste kvalitetene ved Risavika som område for næring og verdiskaping.

Risavika er et næringsområde preget av vekst, nyskaping, framtidsrettede miljøløsninger og et sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet. I tillegg utgjør bedriftene her en klynge der det har utviklet seg en sterk kultur for samarbeid, og for å dele erfaringer og kunnskap. Dette er kvaliteter som preger hele Risavika, og dette er kvaliteter som preger årets prisvinner.

Vi har å gjøre med en av de dominerende transportaktørene langs norskekysten. En bedrift som leverer tjenester innen alt fra veitransport, flyfrakt og sjøfrakt, til continertransport, terminaltjenester og supply chain mannagement.

Bedriften har opplevd en betydelig og kontinuerlig vekst siden oppstarten i 1974, og sysselsetter i dag 300 stolte ansatte. Ansatte som er del av et godt arbeidsmiljø, med konstant fokus på både konkurransekraft og bærekraft.

I Bjørn Røstad har årets vinner en eier og daglig leder som er godt synlig, og som er i besittelse av betydelige mengder energi. Han har over lang tid bidratt til å skape forståelse for Risavika sin betydning for verdiskapingen både i Sola kommune og i regionen for øvrig. Han har i tillegg sørget for at bedriften har vært en viktig bidragsyter til framdriften av viktige infrastrukturprosjekter som Transportkorridor Vest.

Årets jury har bestått av: Geir Øvrebø (leder av Næringsforeningen sin ressursgruppe for Risavika), Ingrid Nordbø (rådmann i Sola kommune), Karen M. Nilsen (banksjef i Sparebanken Vest) og Harald Minge (administrerende direktør i Næringsforeningen.

Risavikaprisen 2019 tildeles SR Group.

Kriterier:

  1. Satt Risavika/Tananger-området på kartet på en positiv måte.
  2. Gjennom sitt spesielle engasjement bidratt til å bedre forholdene for bosetting og nærmiljø.
  3. Gjennom sitt engasjement bygget et positivt omdømme som fører til økt trivsel, stabil bosetting og stabile arbeidsplasser.
  4. Gjennom sitt engasjement bidratt utover det som kan forventes av en aktør.

Tidligere vinnerne av Risavikaprisen: Conoco Phillips, Fjord Line, Nor Sea Group, Norske Shell, Skangas og Risavika Havn.

Harald Minge, adm. direktør i Næringsforeningen, Siv-Len Strandskog, varaordfører Sola kommune, Karen M. Nilsen, banksjef i Sparebanken Vest, Roy Kristensen, Ass CEO i SR Group, Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør bedriftsmarked i SPV og Geir Øvrebø, leder ressursgruppen for Risavika/Property Manager NorSea.

Andre liknende nyheter

Offentlig sektor som innovasjonsmotor

Hvert år kjøper det offentlige inn varer og tjenester for nærmere 600 millarder kroner. Å bruke en større andel av disse milliardene til å etterspørre…

Smir så lenge stålet varmer

Han trives minst like godt i produksjonshallen som bak tegnebrettet på kontoret, og karakteriserer sine ansatte som venner. Svein Westlund Kristiansen…

Dårlig ledelse?

En tredjedel av norske medarbeidere sier at de har ledere som er så dårlige, at disse står i veien for at medarbeiderne kan gjøre en god jobb. Men, er…

© Næringsforeningen 2019-2021 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner