Stipendvinnere 2023 Kleppes legat
Fra venstre: Inger Kristine Melhus, Henrik Pettersen og Ida Finnesand.

Stipendvinnere 2023 Kleppes legat

Inger Kristine Melhus, Henrik Pettersen og Ida Finnesand er stipendvinnere av Fabrikkeier Martin F. og Gunhild Kleppes legat for 2023. Prisvinnerne mottar hvert sitt stipend på 50.000 kroner.
04.januar 2024 Tone Haddeland

Stipendoverrekkelsen fant sted i Rosenkildehuset tirsdag 3. januar 2024.

Legates formål er å dele ut stipend til studenter som har tatt avsluttende eksamen ved St. Olav videregående skole i Stavanger og studerer videre ved handelshøyskole eller universitet, enten her i Norge eller i utlandet.

Styret består av Bente Stokdal, SpareBank 1 SR-Bank (styreleder), Karl Roar Nyre Vigmostad, St. Olav videregående skole og Tone Haddeland, Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

– Det er like imponerende hvert år å se hvor flinke elever som kommer ut fra St Olav Vgs. Ikke bare er de flinke på skolen, men det viser seg år etter år at disse studentene er like flinke sosialt i tillegg.  Det er veldig kjekt at vi kan bidra til at hverdagen kan bli noe enklere for flinke studenter med dette stipendet, sier styreleder Bente Stokdal.

I valg av vinnere legges det vekt på karakterer, valg av studiested, studieplaner og planene for bruk av stipendet. I tillegg legges det vekt på god søknad, sosiale ferdigheter og arbeidserfaring.

Styret var enstemmig i sitt valg av vinnere:

Inger Kristine Melhus – tar master Indøk ved NTNU med fordypning i energi og miljø og økonomisk fordypning innen finans.
Henrik Pettersen – har tatt en Bsc. Economics og Msc. Science i Physics and Mathematics ved NTNU og hatt utveksling ved University of California, Berkley, USA.
Ida Finnesand – studerer medisin ved NTNU

Vi gratulerer stipendmottakerne – og ønsker de lykke til med sine studier!

Andre liknende nyheter

Lederskolen: Tips til bedre samarbeid

Visste du at det bare er 25 prosent av alle team er effektive? – Nesten alle jobber krever at vi jobber i team, men ingen har opplæring på det.

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

To nye i styret til Næringsforeningen

Dette er det nye styret i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner