Velkommen til trygge møteplasser i Næringsforeningen
Slik så det ut på Næringsforeningens dronekonferanse sist uke. Det er gledelig å kunne treffes fysisk igjen, men fortsatt holder vi på meteren.
Kronikk

Velkommen til trygge møteplasser i Næringsforeningen

Høstsesongen er i full gang i Næringsforeningen, både når det gjelder næringspolitikk og våre mange møteplasser. Før jul skal vi ha gjennomført intet mindre enn 120 «fysiske» konferanser og med det tempoet og alle de initiativene vi opplever fra mange av våre medlemsbedrifter, skal foreningen jobbe intenst for at de skal få best mulig rammebetingelser. Vi gleder oss til det som forhåpentligvis blir en tilnærmet normal høst!

Skjønt normal! Få bedrifter vi snakker med skal tilbake til der de slapp, 12. mars 2019. De diskuterer derimot hva de kan ta med seg videre etter 1 ½ år med unntakstilstand og nye arbeidsformer. Digitale kvantesprang, hjemmekontorordninger, reisekutt, teamsmøter og generelt koronatilpasset drift – er gjennomgangsmelodien. Dette gjelder også Næringsforeningen. Vi må kunne levere på medlemmenes nye behov.

Harald MingeHarald Minge, administrerende direktør i Næringsforeningen

På nettsiden vår finner du høstens konferanseprogram. Det kan ta pusten fra noen og enhver. Aldri før har vi planlagt så mange arrangementer. Vi presenterer et bredt spekter av temaer hvor de ulike næringene er ivaretatt. Våre 25 ressurser spiller en svært aktiv rolle når det gjelder temavalg og planlegging. De vet hvor skoen trykker og hva som er kompetansebehovet i egen sektor. I hele regionen – mellom Dalane og Ryfylke – arrangerer vi møter. Du kan velge mellom store konferanser som Folk, Pionér eller Boligkonferansen, ulike treffpunkt i de forskjellige kommunene eller mer kursrelaterte ting som for eksempel bygg- og anleggsskolen. Medlemmene vil ha kompetansepåfyll, men like viktig er det å kunne møtes for å styrke nettverk og møte både kunder, mulige samarbeidspartnere og konkurrenter. Det er en underdrivelse å si at vi er underernært på dette etter koronaperioden.

 

Vi er derfor svært glade for å kunne arrangere fysiske konferanser igjen. Startskuddet gikk i uke 33, og vi registrerer med glede at medlemmene igjen føler seg trygge nok til å møtes. Fortsatt skal vi sørge for at smittevernreglene blir fulgt og at sikkerheten ivaretas. HMS-kulturen i regionens næringsliv står heldigvis sterkt, så blir det opp til oss å levere tilfredsstillende kvalitet. Et av tiltakene våre, i tillegg til obligatoriske smitteregler, er krav om koronasertifikat for alle som deltar på møtene.

 

Vi vet at mange av dere lengter etter å møtes igjen. Nå håper vi på en høst med normalisering og gjenåpning. Vi snakkes i Næringsforeningen!

Andre liknende nyheter

Hinna Park: Slik ser det ut i Akers nye storstue

Foodcourt, sosiale møteplasser, restaurant og bakeri. Når Aker-selskapene flytter inn i sitt nye hjem januar neste år skal første etasje være åpen for…

Nytt medlem: Vigrestad Bygg ble nummer 100 i 2024

For 20 år siden startet Oskar Skårland for seg selv med et ønske om å se hva han kunne få til. 20 år etter at Vigrestad Bygg 30 ansatte og omsetter fo…

B2B Speed-dating: – Dette må vi gjøre igjen

I løpet av en time fikk Connie H. Meling i Folkehallene og Simen Clementsen i Xceed deite 12 andre personer/selskaper. – Utrolig kjekt, spennende og v…

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner