Vi vil dokumentere situasjonen

Vi vil dokumentere situasjonen

Neste utgave av Rosenkilden skal brukes til en stor fotodokumentar som viser konsekvensene for næringslivet akkurat nå. Nå vil vi ha alle med.
30.mars 2020 Av Lars Idar Waage

Neste utgave av vårt magasin Rosenkilden vil bli et spesielt nummer som skal vise denne fotoserien i sin helhet. Vi skal bruke de neste ukene til å fotografere aktiviteten, eller den manglende aktiviteten, i næringslivet. I tillegg vil vi samle inn bilder fra næringslivet i hele regionen.

Etter påske skal vi sette sammen alt materialet til en stor, visuell fortelling om hvordan tilstanden er i regionens næringsliv akkurat nå. Dette blir en helt unik utgave av magasinet, men for å få til det trenger vi hjelp fra alle de fantastiske medlemsbedriftene våre.

 

Vi vil derfor høre fra deg og din bedrift. Hvordan er det hos dere? Hva skjer? Hva er det ikke som skjer? Eller hvordan er det på hjemmekontoret? Har du gode bilder å dele med oss? Eller kan vi få til en måte at vi kan fotografere hos dere?

 

Ta kontakt med fotojournalist Lars Idar Waage (waage@naeringsforeningen.no)

Andre liknende nyheter

Lederskolen: Tips til bedre samarbeid

Visste du at det bare er 25 prosent av alle team er effektive? – Nesten alle jobber krever at vi jobber i team, men ingen har opplæring på det.

Kronikk: Hva betyr geopolitikken for næringslivet?

Når vi går inn i mer usikre tider, blir det viktigere også for næringslivet å engasjere seg i utenrikspolitiske spørsmål.

To nye i styret til Næringsforeningen

Dette er det nye styret i Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner