23.mar

Alle samlinger Mangfoldsprogrammet 50/50

Næringsforeningens ressursgruppe for mangfold inviterer til Mangfoldsprogrammet som vil styrke konkurranseevnen hos medlemsbedriftene.

Næringsforeningens ressursgruppe Mangfold har etablert et konkret mål for likestilling og mangfold i næringslivet i Stavanger-regionen. 

Med et større mangfold og en bedre kjønnsbalanse vil næringslivet bli bedre til å kommunisere, mer fleksibel, mer empatisk, mer team-orientert og bedre til å løse utfordringer. 

Hvis du vil tiltrekke deg de beste folkene,  du ha en god plan for mangfold i bedriften. Det vil vise igjen på bunnlinjen, samtidig som dere får en bedre dag på jobb. 

Har din bedrift bærekraft og C02 regnskapet høyt på agendaen? Vi vet at framtidens selskaper leverer bærekraft på blant annet miljø og mangfold. Vi skal hjelpe deg med mangfoldet - sammen med oss får du tiltak og verktøy som enkelt kan tas i bruk på din arbeidsplass. 

Bli med på fire samlinger der dyktige næringslivsfolk lærer deg hvordan øke lønnsomheten. Programmet hjelper deg å oppnå bærekraftsmål (ESG) og utvikle virksomheten. Her blir det kompetanseheving og kompetansedeling. 

Dato og tema for samlingene:
(den første samlingen blir digital, de øvrige fysiske)

Hver samling har presentasjon av case etterfulgt av gruppearbeid. Her blir det kompetanseheving og kompetansedeling. 

Les sak fra workshop her.

For spørsmål, kontakt Næringsforeningen v/Trude R. Hembre.

For påmelding på alle fire samlingene, meld deg på her.

Velkommen til Mangfoldsprogrammet i regi av Ressursgruppen for mangfold!

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner