25.sep

Lederskolen: Strategi og ledelse med Torger Reve

Torger Reve er en av BIs mest profilerte og anerkjente foredragsholdere. Nå kommer han til Lederskolen for å snakke om strategi og ledelse, hvordan vi skaper nytt næringsliv og nye arbeidsplasser: Om kompetanse, klynger og innovative økosystemer.
Møtet blir ikke fysisk, men digitalt i Zoom kl 11-13. Klikk HER for påmelding til webinar.

Torger Reve er professor emeritus ved Handelshøyskolen BI hvor han i mange år var professor i strategi og industriell konkurranseevne. Han har også vært rektor ved Handelshøyskolen BI i to perioder. Før det var han professor ved Norges Handelshøyskole og adm. direktør ved Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF) i Bergen.

Torger Reve har doktorgrad i markedsføring fra Northwestern University, Chicago, postdoc fra Stanford University og gjesteforsker ved Harvard Business School og ved ledende universiteter i Singapore, Japan og China. Reve er kanskje mest kjent for sine forskningsarbeider innen næringsklynger og kunnskapsbasert næringsutvikling, og han arbeider for tiden i Aker og REV Ocean med å utvikle et globalt havsenter med fokus på bærekraft. Han har bred styreerfaring fra næringslivet, og er en mye brukt foredragsholder både innenlands og i utlandet. Han har sine familierøtter fra Jæren.

Smittevern
Vi legger opp til fysisk møte med lunsj på BI Stavanger, men følger situasjonen nøye og forholder oss til FHI sine retningslinjer. Grunnet Covid-19 er det begrenset deltakerantall. Alle MÅ følge smitterådene for å unngå spredning. Vi vil ha meget gode smittevernrutiner under Lederskolen for å ta godt vare på deltakerne. Avstandsregelen blir praktisert. Hvis du føler deg syk, bli hjemme.

 

For spørsmål om Lederskolen, ta kontakt med Trude Hembre, Næringsforeningen.

MELD DEG PÅ ALLE HØSTENS SAMLINGER HER (Beklager, pt fulltegnet).

>> Vi ber om at du skriver i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.
>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.

 

COVID-19

Næringsforeningen følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge. Vi ber deg derfor sette deg inn i våre krav og rutiner når du skal være deltaker hos oss. KLIKK HER for å sette deg inn i våre smitteverntiltak i forbindelse med covid-19.

Program

09.45 Registrering, lunsj og mingling.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Torger Reve, BI.

13.00 Takk for i dag.

Foredragsholdere

Torger Reve

Torger Reve er professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI, hvor han var rektor fra 1997 til 2005. Hans forsk­nings­felt er knyttet til strategisk ledelse, bedriftssamarbeid og industriell konkurranseevne, og han har publisert sentrale internasjonale forsk­nings­artikler og bøker. Viktige prosjekt i hans forsk­ning har resultert i bøkene Et kunnskapsbasert Norge, Et verdiskapende Norge og Internasjonalt konkurransedyktige bedrifter. Reve introduserte blant annet en konseptuell modell som gjorde det mulig for bedrifter å identifisere sin ideelle strategiske posisjon og dermed utnytte interne og eksterne rammebetingelser på en optimal måte. Han vil bl.a snakke om hvordan denne modellen fungerer i praksis.

Presentasjoner

Strategi og ledelse, Torger Reve

Lederskolen BI Stavanger 2020.pdf

© Næringsforeningen 2019-2024 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner